Doftljus som present

Presenttips av jultomten
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Vi kunde tyvärr inte hitta några butiker som säljer den här produkten
Det är alltid mysigt med tända ljus och framför allt under hösten och vintern. Ett ljus som doftar gott gör det bara ännu mysigare! Det finns något för alla då det finns ett så stort utbud av dofter, färger och former.
En present som varar länge o som man kan njuta av. Finns en doft för alla. Passa att ge bort till alla åldrar.
Perfekt att ge bort till någon som behöver få lite mer ljus i sin vardag, luktar gott och otroligt mysigt med nu när det är mörkt ute. Sen varje gång personen tänder ljuset så blir den påmind av givaren.
Ett doft ljus är inte bara vackert och doftar gott.
Det är en fin gåva att ge bort.
Värme, trygghet och längtan finns symboliserat i ett ljus.
Ett doftljus kan ordna stämning för ett rum med sin doft. Julstämningen förhöjd med dofter från kanel, nejlika och apelsin tex.
Doftljuset lyser upp i mörka tider, den inte i ögonen svider.
Den bringar glädje gång på gång, med doft av bl.a vaniljestång
Att ge bort ett doftljus är något som alltid funkar för en person som älskar att gosa ner sig i soffan, det finns dessutom många olika märken och dofter att välja mellan. Det finns alltid något för alla!

Jag har flera gånger fått doftljus i julklapp, och jag blir lika glad varje gång. Man kan aldrig få för många doftljus, för det går ju alltid åt. Perfekt julklappstips!
Ett doftljus är alltid en fin julklapp. Speciellt mörka och tråkiga kvällar. Då kryper man upp i soffan under en varm filt med en bra bok och doftljus. Finns inget bättre
Jag tror alltid att doftljus går hem som present. Värmande och mysigt! Tips att få ihop i ett litet kit tillsammans med något gott te och kanske en tekopp!
Ett riktigt gott och lyxigt doftljus tror jag de flesta uppskattar i present. Kanske inte något man unnar sig :)
Med ljusens dofter kan vi förtrolla vardagen och dess magiska aromer kan få oss ex uppleva julen från vår barndom. (Juldofter)!
En del aromer /dofter kan få oss och vår omgivning att ta det lugnare. Lavendel är avkopplande och behövs till alla i dessa tider. Gammal som ung. Önska er en fridfull jul.
Den ultimata presenten! Skapar mysig stämning och härlig doft. Kan ges till nästan alla och finns i många olikaprisklasser. Även bra som gåbortpresent till någon man inte känner, eftersom de flesta borde kunna placera ut ett doftljus någonstans i sitt hem.
Ljus är verkligen något som lyser upp i mörkret och vår tillvaro. Man kan aldrig få för mycket ljus och det passar som present till de flesta. Ljus finns ju i alla de storlekar och färger.
Man kan aldrig få för mycket ljus för det går alltid åt, speciellt nu när vi går in i mörkare tider. Ingenting kan gå fel med denna present kanske lukten men oftast känner man personen som man ska ge den till så då kan man utesluta vissa dofter, som man vet hen inte gillar.
En present som passar alla! Går att göra presenten väldigt unik och personlig genom att välja en doft som passar perfekt för personen i fråga.
Tycker det är en superbra present som passar de allra flesta. Gärna ett lite lyxigare som man kanske inte unnar sig själv alla gånger.
Älskar att få doftljus. Något som sätter stämningen för alla tillfälle.
En favorit är vanilj och trädofter.
En present som passar de flesta. Ett doftljus är något som verkligen kan liva upp och ge guldkant i tillvaron. Något man unnar dig själv alldeles för sällan och därför är det perfekt att få det i present!
Jag blir alltid glad när jag får ett doftljus. Det känns fint att veta att den som har valt ljuset har doftat sig igenom olika dofter för att välja ut ett ljus som passar just mig. Sedan tycker jag att det är väldigt mysigt med levande ljus och en bonus att hemmet kommer dofta gott.
Jag tänker att doftljus är något som de allra flesta skulle blir glada av att få!
Jag tycker själv det är supertrevligt och framförallt nu när det blir mörkare och kyligare ute så är det ju så mysigt med massa levande ljus!
Jag älskar doftljus och kan aldrig få för många av dem, så personligen tycker jag det är en perfekt present! Jag tänker att folk som är mer intresserade av inredning och liknande uppskattar en sån här present mer. Nu vid jul finns det många doftljus med julig doft som passar perfekt att ge bort som julklapp.
Någon som de flesta blir glad av. Passar perfekt nu när det är mörk ute och man vistas mer och mer inomhus. Räcker länge och är en förbrukningsvaror dvs man behöver fylla på lagret. En fin gåva i juli tid!
Jag älskar doftljus. Men inte alla , en del luktar för mycket .
Tycker det är en bra present att ta med när man ska hå bort. Istället för en blomma.
Men man ska nog veta om personen i fråga , är allergisk. Då är det inte så bra.
Annars brukar det uppskattas.
Att tända ljus på vinterhalvåret , ger mysfaktor . Så köp lite ljus till någon du vet skulle uppskatta det .
Tyvärr inte alla som tål doftljus - även om de oftast luktar gott. Jag kan till exempel inte ge min mamma doftljus, för hon är allergisk men min dotter älskar doftljus och tål det förstås så hon hade blivit överlycklig att få doftljus i present.

Innan man köper doftljus, ta reda på om personen som ska få det är allergisk först.

Annars tycker jag personligen att det är jättemysigt med doftljus, att tända framför tv:n, på köksbordet eller bara tända som mys när man sitter och läser en spännande bok 🤗
Har personen som ska få ljuset allergi? Brukar personen elda ljus? Ser ljuset billigt ut fast det är dyrt? Själv har jag sex gåvoljus hemma och använder bara doftljus utomhus eftersom jag har astma. Ljus är billigt och köper när jag behöver och personligen känner jag att jag köper en budget gåva utan personlighet även om ljuset är dyrt och fint. Beroende på hur personen har utrymme att ha det framme påverkar naturligtvis men inget att ge till trångbodda.
Jag har fått doftljus i present flera gånger, och det är ingen hit. Själv väljer jag oparfymerad tvättmedel, tvål, balsam, hudkrämer och rengöringsmedel, så jag vill inte ha ljus som luktar hemma. Jag ger bort dom jag fått till vänner som uppskattar dem mer.

Det är en bra present till nån som gillar doftljus men ge dom inte till nån som väljer parfymfritt. Innan du ger bort doftljus kan det alltså vara bra att fundera på om personen som ska få dem brukar ha doftljus tända när du kommer på besök.