Krukväxt

Produkttyp

Krukväxt som present

Väldigt bra och fint att ge någon. Det är som ett litet husdjur, fast lättare! Man får se växten växa och man kapar en liksom relation med dem. Denna present kan man även göra väldigt personlig, genom att kankse inkorporera färger som personen gillar eller liknande.

Krukväxt som present

Krukväxter får hemmet att bli levande och det är en present som håller längre och kan bidra till att ens hem blir mer hemtrevligt om man sköter växten på rätt sätt!

Krukväxt som present

En krukväxt är ofta en uppskattad present och passar perfekt som gå-bort-present. Utgå från mottagarens behov och försök matcha med en växt som kräver den nivån av skötsel. Är hen bra på att komma ihåg att vattna eller glöms vattningen alltid bort? Har mottagaren intresse av att gödsla växterna och sköta om dem som att klippa bort döda blad?

Om du inte vet så mycket ifall mottagaren har gröna fingrar eller ej är det alltid en god idé att satsa på lättskötta och populära krukväxter som Garderobsblomma eller Svärmors tunga.

Krukväxten som du ger bort behöver inte vara en som du köpt i butik. Du kan ta en stickling av en växt från din egen fönsterbräda som du planterar i en kruka. Skulle mottagaren sedan misslyckas med sticklingen kan du ju alltid ge bort en till stickling.

Tänk också på att kolla upp ifall mottagaren behöver en ytterkruka till växten. Kanske har hen redan hela sitt förråd fullt av krukor? I så fall kan du istället för ytterkruka ge bort växten med innerkrukan inslagen i tidningspapper, vaxat papper eller något annat fint papper som du har hemma.

Krukväxt som present

Krukväxter är både enkelt och bra som present. Det går att anpassa till mottagaren och även givaren, det finns billiga och dyra, lätt- respektive svårskötta, årstidsväxter eller såna som lever "för alltid" eller varför inte en kruka med jordgubbar eller smultron till någon som har balkong.
Dessutom kan man göra presenten mer personlig med en kruka eller/och någon rolig småsak som man stoppar ner i krukan.

Krukväxt som present

Kan anpassas till alla. En lättskött växt för nybörjaren eller en spännande & ovanlig till vännen med gröna fingrar.

Med en vacker kruka blir presenten komplett!

Krukväxt som present

En present som om du sköter aldrig dör. Populärt att ta sticklingar från krukväxter och så vipps har du fler. En växt är något man alltid har kvar och som man kommer ihåg och det finns så många olika fina att ge bort. Ett hem med mycket växter skapar också harmoni, bättre inomhusklimat och en känsla av värme.