BRA BÖCKER

Användarprofil

Linnés Öländska resa

Bok av Carl von Linné
Väldigt bra bok! Man får följa med den svenska vetenskaps mannen under hans resa i Öland. Dag för dag skriver linne i sin dagbok och blir väldigt spännande att se hur långt han kommer!
Saken med sushi är väldigt speciell. Ofta brukar man inte tycka om maträtten de första gångerna, utan man får liksom vänja sig vid smaken! Jag hade själv svårt med sushi i början men nu älskar jag det. Det är även väldigt enkelt att göra själv och eftersom man inte behöver värma upp maten passar den perfekt som matlåda. Det finns olika typer av sushi allt från frukt till fisk sushi finns och finns säkert någon som passar en. Nyttigt och fantastiskt gott, skulle verkligen rekommendera!

The Secret

Bok av Rhonda Byrne
Boken var väldigt inspirerande och man lär sig att kunna anpassa "The secret" till sitt vardagliga liv. Det enda som kanske var lite jobbigt var att saker upprepades flera gånger genom bokens gång.
Väldigt intressant podcast! Går in i djupet hos kända artister och deras historia, motgångar och framgångar. Saker som man inte visste om eller hur mycket de fick gå igenom för att komma till toppen! Mycket bra podcast och skulle verkligen rekommendera!
Väldigt bra bok, lättläst och skulle verkligen rekommendera. Känslor, situationer och liknande beskriver författaren väldigt bra.
En av mina personliga favoriter. Att en kändis kan komma på ett sånt mästerverk, poesin och bilderna är fantastiska!

Krukväxt

Produkttyp

Krukväxt som present

Väldigt bra och fint att ge någon. Det är som ett litet husdjur, fast lättare! Man får se växten växa och man kapar en liksom relation med dem. Denna present kan man även göra väldigt personlig, genom att kankse inkorporera färger som personen gillar eller liknande.

Animalium

Bok av Jenny Broom
Fantastisk bok! Bilderna ger liv och känsla, texterna är väldigt bra skrivna. Passar för alla åldrar och skule verkeligen rekomendera!

Offerträdet

Bok av Magnus Nordin
Jag tyckte att denna boken var ganska bra den var spännande och lite läskig. Jag tyckte verkligen om den för man kände igen sig i den men den hade en liten twist. Vissa av orden dem använde var lite svåra, men när du väl kan dem så blir boken bara intressantare. Jag tycker också den var ganska bra skriven, att författaren använder “Jag” form, detta gör allting mycket bättre. Jag hade gärna velat läsa mer av boken, en del två det var så tråkigt att boken bara slutade i allt det intressanta.

Stjärnlösa nätter

Bok av Arkan Asaad
Författaren använder ett mycket enkelt språk, med även vissa slang. Författaren beskriver även miljöer, händelser och personer bra. Händelser och situationer följer en tydlig linje och hoppar inte fram och tillbaka med saker som har hänt. Boken går in på saker som sker i verkligheten och jag tycker att det är viktigt att veta om det. Därför anser jag boken rätt så lärorik. Sedan tycker jag att boken är mycket lättläst och skulle starkt rekommendera den till andra.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.