Kramdjur

Produkttyp
Dela med dig av dina tips och råd om den här produkttypen genom att klicka på pennan

Kramdjur som present

En möjlighet att ge någon som behöver det trygghet och närhet - eller kanske en egen vän för livet? En present som uppskattas länge!

Kramdjur som present

Ge bort en bästa vän i julklapp! Som liten älskade jag alla mina kramdjur. Se till att gosedjuret inte är dåligt för miljön bara!

Kramdjur som present

Kramdjur är en av de bästa presentidéerna enligt min mening. Det spelar ingen roll om du är ett barn eller en vuxen, ett kramdjur kommer alltid att värma ditt hjärta.

Kramdjur som present

När jag var liten så var den enda acceptabelt mjuka presenten ett mjukdjur. Helst något sött designat från asien (absolut bästa design och kvalité från japan exempelvis).

Kramdjur som present

Båda mina barn älskar gosedjur. Varje gång de får ett nytt får den en speciell plats hos dem. Favoritgodedjuret är inte alltid det man tror. Men för att hitta det rätta gosedjuret fundera över vad barnet som ska få det tycker om så kommer det att passa bra. För stort gosedjur kan ta lite mycket plats men ett gosedjur som kan följa med överallt är den bästa presenten!

Kramdjur som present

Vem kan motstå ett kramdjur? Kramdjuret kan bli din bästa vän som liten och följa dig hela livet, antingen som prydnad eller bara i minnet. Välj ett och det kan bli favoriten som kan kramas i alla stunder.

Kramdjur som present

Ett kramdjur brukar gillas av alla barn. Min son hade jättemånga och sov med nästan alla. Mitt barnbarn älskar sina, och har namn på dom . Både stora och små.

Kramdjur som present

Kan inte tänka mig något bättre att ge bort till en liten två-årig flicka än ett gosedjur. I det här fallet får det bli en mjuk och go Theddybjörn. En nalle var nämligen den första och bästa present jag minns att jag fick när jag var liten och den följde mig i många år. Hoppas mottagaren kommer att bli lika förtjust som jag var.