Ida Larsson

Användarprofil

Outlander

TV-program från Netflix
En helt underbar serie med kärlek, krig, drama och äventyr. Detta är en av mina absoluta favoritserier, allt på grund av skådespelarnas kemi, karaktärernas fantastiska egenskaper och handlingens fina uppbyggnad.

Jag kan inte göra annat än rekommendera Outlander till er alla, ingen får missa denna fantastiska serie! Starkt tips!

Vinterpacket

Bok av Jacob Lindfors
Wow vilken debut! Vinterpacket är en spännande, nervkittlande spänningsroman med oväntade vändningar och fantastiska karaktärer. Från första sidan var jag helt fast, och på en enda dag läste jag ut bokens 540 sidor. Rekommenderas starkt!
Rekommenderas för den som gillar spänning

Livet efter dig

Bok av Jojo Moyes
Ett härligt men också sorgligt tips till dig som gillar episk, trovärdig kärlek. Om du inte läst Livet efter dig än - gör det! Ett måste på att läsa-listan.
Rekommenderas för den som gillar kärleksromaner

Till mitt försvar

Bok av Peter Johansson
En välskriven och väl genomtänkt bok som skapar mycket intressanta tankar hos läsaren. Man får en fin inblick i Sargon De Bassos arbete som försvarsadvokat samt några små detaljer kring hans privatliv. En riktigt läsvärd bok som jag absolut kan rekommendera alla att läsa!
Jag har två helt underbara katter som älskar kel och mys, och det finns ju inget bättre än att klappa sina katter! Katter kan vara hur mysiga som helst, bara man kelar på deras villkor. Så om du inte vet vad du ska hitta på - klappa din/dina katter!

Dödsuret

Bok av Kjell Eriksson
En vackert skriven deckare med en långsam, lågmäld handling som blev något enformig tillslut. Handlingen har en fin röd tråd men jag hade svårt att komma in i den då den var rörig och förvirrande ibland.

Jag kan absolut rekommendera Dödsuret för den har sina spännande egenheter som många läsare kommer tycka om. Men om man har problem med enformiga, långsamma handlingar så kanske inte detta är en bok för dig.
Rekommenderas för den som gillar deckare
Vem gillar inte pasta? Pastasallad kan göras på många olika sätt, och passar därmed till alla. Perfekt till sommaren och perfekt till vintern. Pastasallad funkar alltid!

Bara lite till

Bok av Simona Ahrnstedt
Jag tyckte verkligen om boken från början, men till slut blev handlingen och karaktärerna för enformiga. Det kändes typiskt, som att jag redan har läst om karaktärerna och som att jag redan visste hur hela boken skulle sluta. Bortsett från detta så skriver Simona Ahrnstedt på ett fint, beskrivande sätt som jag absolut hade fastnat för om boken i sig inte hade blivit så typisk och enformig. Kanske att boken skulle varit lite kortare?

Älskade jävla jul

Bok av Birgitta Bergin
En annorlunda, härlig och julig roman som fängslade mig från start. Jag fastnade för alla karaktärer och handlingen är genomtänkt och händelserik. Boken var välskriven och snabbläst, och jag njöt verkligen utav att läsa den.

Författaren har tagit upp djupa, jobbiga ämnen i boken som skapade ett fint djup i handlingen. Julstress, utmattning och för mycket att göra. Älskade jävla jul är ett fint tillskott till alla julromaner, och jag kan varmt rekommendera den till er alla.

Doftljus

Produkttyp

Doftljus som present

Att ge bort ett doftljus är något som alltid funkar för en person som älskar att gosa ner sig i soffan, det finns dessutom många olika märken och dofter att välja mellan. Det finns alltid något för alla!

Jag har flera gånger fått doftljus i julklapp, och jag blir lika glad varje gång. Man kan aldrig få för många doftljus, för det går ju alltid åt. Perfekt julklappstips!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.