Pastasallad

Mat
Vem gillar inte pasta? Pastasallad kan göras på många olika sätt, och passar därmed till alla. Perfekt till sommaren och perfekt till vintern. Pastasallad funkar alltid!
Pastasallad är snabblagad rätt med jätte många varianter. Funkar utmärkt att ha i matlådan till jobbet.
Pastasallad är rätten för alla smaker och tillfällen. Snabblagad, varierbar och passar såväl till vardag, fest, buffé som till utflyktsmat. Det är lätt att anpassa denna rätt till olika sorters kost och smaksättning.
Går att variera i oändlighet. Viktigt att tänka på att få med olika texturer. Jag gillar att tex ha i mogen avokado, granatäpplekärnor, halloumi och kikärtor.
En rätt som både får dig att känna dig fräsch men oxå mätt och lycklig! Variationen av måltiden är helt upp till dig och du kan ha i allt du älskar
En perfekt rätt som man kan förbereda innan den ska intas, kan varieras mängder med olika innehåll och kan ätas både kall på picknick men även direkt när pastan är varm och så även kokt ägg med lite värme kvar.
Bra maträtt som är lätt att variera, lätt att göra riktigt näringsrik och billig om man väljer grönsaker som är i säsong. Lätt att anpassa till vego, glutenfritt eller använda bönpasta till diabetiker. Bra mat att förbereda och ha i matlåda!
Pastasallad är en perfekt rätt för alla tillfällen som går att variera i oändlighet med olika pasta, tillbehör, och såser.
Går att variera i oändlighet och går att skapa olika varianter av så att det fungerar för alla för den går att göra både med och utan kött. Enkel och bra middag för barnfamiljer!
Pasta är ju en sådan enkel maträtt och går bra att koka för mycket av så man kan skapa en pastasallad dagen efter. Med enkla medel har man då en maträtt snabbt och effektivt dag 2!
Pastasallad är en rätt som passar för alla, vid alla tillfällen. Den går att variera hur man vill. Passar perfekt att ta med som picknick på utflykten, eller att ha på bjudningar. Med ett varmt vitlöksbröd till så är det toppen.
Perfekt att ha med på picnic eller för en dag på stranden. Även perfekt som bjudmat, med fördel kan man servera alla ingredienser i olika skålar så får gästerna plocka ihop sin egen sallad av det de gillar bäst. Barnvänliga ingredienser som gröna ärtor, majs, kikärtor och gurka kan gå hem hos vissa medan andra föredrar oliver, soltorkade tomater och kronärtskocka. Även perfekt om det finns någon gäst med allergier eller specialkost, då är det bara att inte plocka det man inte äter.
Pastasallad funkar alltid, som lunch eller vid större tillställningar. Kan varieras i oändlighet! Mums!!