B S

Användarprofil

Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Film från 2004 regisserad av Nick Cassavetes
Den bästa kärleksfilmen enligt mig! Den är så fin & känslig samtidigt som den är hemsk. Har sett filmen flera gånger och rekommenderar till alla som älskar kärleksfilmer.

Felsteg

Bok av Maria Adolfsson
Maria har lyckats med ett intressant och klurigt mordfall. Hennes miljöbeskrivningar gör att man stundvis känner sig på en riktig plats! Kommer definitivt läsa mer om Doggerland!
Som 12 åring är Eunsun säker på att hon kommer svälta till döds om hon inte flyr. Eusun, hennes mor och syster flyr landet med sikte att nå Sydkorea. Riktigt bra läsupplevelse!

Den tyska flickan

Bok av Armando Lucas Correa
Berättelsen baseras på verkliga händelser som utspelade sig under andra världskriget. Boken är gripande, vacker, sorglig och viktig! Rekommenderar verkligen

Tusen strålande solar

Bok av Khaled Hosseini
En sorglig men vacker historia om hur det är att vara kvinna i ett förtryckt land. Välskriven och fängslande historia!

Och bergen svarade

Bok av Khaled Hosseini
Ännu en bok av Khaled Hosseini som berör en starkt, samtidigt som det är en spännande berättelse som man inte kan låta bli att läsa.

Paganinikontraktet

Bok av Lars Kepler
En så sjukt spännande bok. Lars kepler är verkligen så bra på att skriva unika historier med nya ideer. Rekommenderar verkligen!

X sätt att dö

Bok av Stefan Ahnhem
X sätt att dö är den femte delen i serien, och den delen jag tyckte minst om. Kändes mer som att boken var en sammanfattning av del 4 i början, och blev lite bättre mot slutet.
Den som vill minska sin skärmtid kan ladda ner appar som meddelar när en viss tid är uppnått, och även inaktivera notiser så man inte klickar sig fram till tex instagram och fastnar där sedan.

Vill sova bättre

Tips för den som...
Mina två bästa tips för en bättre sömn är tygndstäcke och att vara "skärmfri" minst 30 min innan lägg dags. Sover djupare och vaknar piggare.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.