Hanna Dahlqvist Kullander

Användarprofil

Hjärtats bokhandel

Bok av Veronica Henry
Härlig feelgood när den är som bäst! Den är väldigt välskriven, och svår att lägga ifrån sig när man väl har börjat läsa. Den innehåller alla känslor en bra feelgood ska göra, och man känner med de olika karaktärerna i boken. Helt klart läsvärd!

En oväntad jul

Bok av Natalie Cox
En riktig feelgood-pärla med rappa dialoger, oväntade vändningar, roliga tillkortakommanden och en lagom dos romantik och hundar. Julig, vintrig och supermysig. Läsvärd julroman!
Bra maträtt som är lätt att variera, lätt att göra riktigt näringsrik och billig om man väljer grönsaker som är i säsong. Lätt att anpassa till vego, glutenfritt eller använda bönpasta till diabetiker. Bra mat att förbereda och ha i matlåda!

Badsalt

Produkttyp

Badsalt som present

Mysig julklapp till den som behöver ta hand om sig själv. Finns i olika prisklasser, och många olika dofter. Perfekt att ge i kombination med några andra ta hand om dig själv-saker för att ge en hemma-spa känsla.

Gröna fingrar sökes

Bok av Annika Estassy Lovén
Mycket bra bok, med fina inslag av oväntad vänskap och kärlek. Den berör även viktiga ämnen som behöver lyftas. Snabbt utläst, både på grund av handlingen och författarens underbara sätt att skriva.
En riktigt mysig, hjärtvärmande feelgood. Välskriven och språket som används gör den lätt att ta till sig. Huvudpersonerna berör, och även berättelsen. Så vacker bok om kraften i att tro på en person när ingen annan tycks göra det.

Det kommer alltid en ny himmel

Bok av Lori Nelson Spielman
En härlig lättläst bok, med ett vardagligt språk som gör det lätt att hänga med i boken. Boken tar oväntade vändningar men slutar på absolut bästa sätt. En mycket läsvärd och trevlig bok.
Mycket bra bok! Intressant inledning och blir inte långtråkig att läsa. Ett rappt, vardagligt språk som gör den lättläst. Saknar ingenting i den, och den är inte direkt förutsägbar.

Mellan himmel och hav

Bok av Anna Fredriksson
En feelgood med alla de rätta elementen. Bra miljöbeskrivningar och man får en känsla för personerna i boken. Det tar ett tag innan handlingen kommer igång och man kommer in i den. Men när man väl har kommit in i den är den svår att lägga ifrån sig, och när den är utläst blir man sugen på att läsa uppföljaren direkt för att få svar på de frågor som slutet lämnar. På det stora hela en bra bok, som är värd att läsa.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.