Fotobok

Produkttyp

Fotobok som present

Att smala ihop alla vackra minnen som du skapat tillsammmans med en kär vän och göra den fysisk. Att få släppa de digitala och få en mysig stund tillsammans

Fotobok som present

I en digitaliserad värld är det fortfarande viktigt att kunna bläddra bland minnen som inte gömmer sig bakom en skärm.

Fotobok som present

Att få drömma sig till en resa man gjort drömma sig ditt o få fly vardagen för en stund. Behövs ett år som detta. Eller en bok om ett födelsdagkalas som vill minnas.

Fotobok som present

En av de finaste julklappar vi kan ge till nära och kära som vi inte kan träffa så ofta, både i vanliga tider men framförallt när covid-19s vindar sveper över våran värld. Det blir ett sätt för våra kära att se bilder på barn och barnbarn som leder till en känsla av lycka och glädje. Ge bort en fotobok i julklapp som ger ljus i tillvaron samt en känsla av att vara nära men med tillförlitligt avstånd.

Fotobok som present

Fotoböcker är perfekt att ge bort till någon, en bok full med minnen från en resa, ett speciellt firande eller år. Man kan också göra en minnesbok över någon som gått bort.

Fotobok som present

I dessa digitala tider känns det bra att kunna göra en bok med bilder på barn och barnbarn åt mor och farföräldrar som kanske börjar bli dementa. Samtidigt kan det vara en toppen idé att göra en släkting bok till barnen med personer dom träffat och de de inte träffat. Dom kommer att kunna namn och veta lite mer och kunna söka vidare den dagen du gått bort.

Fotobok som present

Vi fick en fotobok som dottern gjort på barnbarnets första år. Helt underbart att sitta och bläddra och minnas hennes första år. Ett minne för livet.

Fotobok som present

Minnen är den absolut bästa gåvan att ge. Så att få en fotobok/album i present är som att få en skatt. Gamal som ung älskar att få en återblick på något som varit, samlat i en fin bok. Rekommenderar detta till alla.
En fotobok är en sån present som kan göras snabbt och enkelt. Men om du vill så kan du också sitta i flera dagar å knåpa och redigera. Den är en själv som bestämmer och endast fantasin som sätter stopp.

Fotobok som present

Den perfekta presenten till föräldrarna som inte kan hantera framkallning av digitala bilder tagna under året. Utförande kan väljas efter tycke och smak.

En perfekt present särskilt i coronatider!

Fotobok som present

Tror det här är en av de finaste presenterna man kan få. Jag själv fick en fotobok av mina kompisar i födelsedagspresent, den var fylld med massor av våra favoritminnen o gick rakt in i hjärtat. Detta är perfekt för personer som smått ogillar digitala bilder, någon som gillar att bläddra i en bok o minnas tillbaka istället för att scrolla. Det är en present som man kommer ha livet ut och kunna kolla tillbaka på o minnas de stunderna som förevigats i en bild.

Fotobok som present

Det här är en perfekt present. Det brukar alltid uppskattas med något som man lagt ner lite tid på och inte bara köpt.

Fotobok som present

En fotobok är en fin present, särskilt till äldre personer. När minnet ger vika kan det vara väldigt värdefullt att få bläddra i en bok med foton av nära och kära.

Fotobok som present

Om man vill ge något personligt och unikt så är ju en fotobok helt perfekt. Dessutom är det något som kan ligga framme som ett minne eller som en coffe table-bok. Det finns ju flera olika företag som säljer fotoböcker, och dessutom i olika priser också. En finfin julklapp till nära och kära! (eller till sig själv)

Fotobok som present

En fantastisk present att ge bort! Samla dina bilder som annars bara ligger där på datorn och gör en kreativ och rolig gåva att ge till någon du älskar. Perfekt att ge som julklapp eller en födelsedagspresent och dessutom är de roliga att göra!

Fotobok som present

Fotobok är alltid en uppskattad present. Särskilt nuförtiden när man bara har digitala bilder. Glöm inte dig själv också.

Fotobok som present

Presenten jag ska ge bort i år! Tanken har funnits där men inte tillfället. Men nu ska gamla farmor få en bok med bilder. Hon är dement och sitter ofta och kollar på gamla bilder. Så av mig får hon i år en fotobok med bilder från när vi var små, men vår familj och med släkten!

Fotobok som present

En fotobok är den perfekta presenten till mor- och farföräldrar. Varje år sammanställer vi årets foton på barnbarnen och gör en fotobok. På så sätt får man en anledning att framkalla bilder som annars samlas i hög i mobilen. Ett tips är att ta en bok extra till er egna familj när du ändå är igång!