Inramad bild som present

Presenttips
Har fått det i gåva två gånger och första gången var att vi ville ha ett foto på svärfar dvs en bild att sätta upp på samma vägg som övriga små släktforska. Vi fick ett foto på 100*50 cm som tog upp större delen av en vägg i vår lilla tvåa. Det var ingen höjdare men vi hade det uppe när han kom på besök men tog ner det mellan besöken. Andra gången var ett familje foto som mätte ca 25*15 cm som var lagom stort och man kunde ha framme. Tänk på storleken och inte på ditt ego.
En inramad bild på till exempel barnbarn som en gåva till mor- och farföräldrar uppskattas nog mer än någonsin i dessa tider. Nu när vi inte får träffas kan en bild skänka lite glädje. Min erfarenhet av tidigare gåvor är att det brukar vara uppskattat.
Tänk vilken glädje att få bästa julklappen som varar länge ❤️ Jag har gett bort på mina barn och nu fått inramade bilder på barnbarn som förgyller väggarna
Detta måste vara den perfekta julklappen för alla. Vem vill inte ha en egen bild inramad? alla har vi något som vi håller kärt som gärna ska vara framme :) en perfekt julklapp enligt mig.
Roligt att få ett vackert foto på något man håller kär 🥰 kan vara ett husdjur, barn, något vackert landskap. You name it. Bara fantasin sätter gränserna
Perfekt att ge till mor-och farföräldrarna på barnbarnen. Uppskattas alltid lika mycket. Många barnbarn? Ta en gruppbild.
En bild på en avliden släkting eller husdjur kan vara väldigt uppskattat om man lägger lite tid på att hitta en fin och passande ram. Jag har själv gett en släkting ett foto på hens katt som jag tog vid ett besök och kort därefter dog katten. Så jag hittade en passande ram, satte in fotot och slog in i presentpapper. Personen blev väldigt glad och tagen av presenten. Det var uppskattat!