Ingwor

Användarprofil

Än klämtar klockan

Bok av Susanne Fellbrink
Tredje delen av en spännande trilogi om Cilla Fallander som återigen hamnar i situationer som inte alls är trevliga ....mord på själva nyårsnatten på hotellet i Sundsvall där hon uppträder !
Åh denna underbara Lars Lerin ! Denna underbara berättelse om Elsa som bor långt upp i skogen med sina katter. Fantastiska bilder och samtidigt sorglig . Denna tar jag fram och läser ofta eller bara tittar på alla bilder!

Alla ljuger

Bok av Camilla Grebe
Som jag längtat efter denna nya nervkittlande bok av Camilla Grebe! Så spännande från första början så man kan inte sluta... bonusdottern försvinner och Marias man blir anklagad för att ha med det hela att göra ...läs och njut !
Rekommenderas för den som gillar spänning
Åh dessa drömmar om huset med stort H. Vilka människor och hus ( eller ruckel) vi får följa under resan ! Älskar detta program och programledarna Gert och Anne gör det till ett härligt program!

Holländarn

Bok av Birgitta Bergin
En fantastisk och gripande berättelse om familjens hemligheter och svek . Huvudpersonen Karin som när hennes far dör upptäcker att allt inte står rätt till i familjen...

Kameleonten

Bok av Jonas Moström
Sträckläsning av ytterligare en spännande bok av Jonas Moström ! Om seriemördaren Kameleonten som nu har dykt upp igen efter sju år . Rysningar av obehag och ända till slutet anar man inte vem han är !

Se barnet inifrån

Bok av Ida Brandtzaeg
En mycket bra bok anknytningen till barnet och hur viktig personalen på förskolan är. Den utgår från anknytningsteorin ” Circle of Security” - Trygghetscirkeln. Den här borde alla läsa som arbetar med barn !

Svinstian

Bok av Susanne Schemper
Oj nu hittade jag en ny bekantskap för mig ! Skuldkänslor, bitterhet och hämnd är några ingredienser i denna välskrivna roman. Ser fram mot fler böcker av denna författare!

Spegelmannen

Bok av Lars Kepler
Sitter här och sörjer att den är slut nu! Denna boken var nog den bästa i serien om Joona Linna. Herregud jag var ju bara tvungen att läsa lite till ...spännande och vansinnigt ruskig! Vad ska jag göra nu när den är slut??
Alltså vilken berättelse som griper tag i mig och stannar kvar.Mor och dotter relation som gör mig ledsen och funderar mycket omkring
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.