En dag bara för dig som present

Presenttips
När jag fyllde 40 förra året blev jag överraskad av min storasyster som först bjöd mig på en spa-dag i en annan stad. Det var helt underbart att bara umgås och njuta av olika sorters bad och andra aktiviteter kopplade till detta. Min absoluta favorit var själva "tvätt-ritualen" man skulle göra innan man fick gå in på själva spa-avdelningen. Iklädd bara mässingen fick man sitta på en liten pall och tvåla och skrubba precis hela kroppen. Hälla varmt vatten kropp och huvud. Bara njuta och kontemplera. Det var helt underbart!
Dagen avslutades med finfin middag på en lokal restaurang.

En av de absolut finaste presenter jag fått. En dag att minnas för alltid. Kvalitetstid med syrran.
Jag gav bort "en dag bara för Dig" till min fd. sambo. Den innehöll sådant som han tycker om, ett besök på museum som Vi tänkt gå på, samt lunch på ett favoritställe. Och på kvällen handlade Vi hem favoritmat och lagade det. En sådan här present kan man utveckla hur man vill, bara fantasin sätter stopp, vilket gör den högst personlig också och det är det fina med den!!
Favoritpresenten att ge bort är en dag tillsammans med mottagaren.

Jag har gett detta till mina barn i många år.
Att åka iväg till en annan stad, käka mat. Fika, gå på museeum, shoppa och bara vara tillsammans. Har alltid varit uppskattat.

Det ger så mkt mer än bara en pryl i hyllan!
Att planera tillsammans vad vi ska göra, se fram emot, genomföra och sedan dela minnet.
En vid gåva!
Jag älskar att överraska den jag ska ge en present till och det bästa som finns är att ge personen en dag bara för den, där den får bestämma allting i sina önskemål vad som ska göras. I jul ska min syster få en sådan jag och jag tror hon kommer välja att ha hemmaspa med mig där vi har ansiktsmask dricker drinkar och äter choklad. Bara vi tillsmmans 💙