Skrapkarta

Produkttyp

Skrapkarta som present

Å en sån här har jag länge önskat mig. Så roligt att få skrapa fram alla länder man varit i och se vilka man vill åka till.

Skrapkarta som present

Kul att använda för de länder man besökt! Men nu i covid tider kanske man ska skrapa de länder man längtar efter att besöka istället!

Skrapkarta som present

Den kan användas till många olika saker. T.ex. skrapa länder du har besökt fysiskt, skrapa länder efter vilka böcker du har läst beroende på var författaren kommer ifrån, skrapa efter estetiskt tycke. Som sagt den är trots första anblick en väldigt användbar pryl. 😊

Skrapkarta som present

Inte bara en rolig inredningsdetalj som väcker frågor och nyfikenhet av gäster utan väldigt fint sätt att se hur många platser man har varit på. Perfekt present för den resglada!

Men under den rådande pandemin får man tänka om när det kommer till resandet. Den här skrapkartan är inte sämre present trots detta. Istället ge bort den som gåva till en boktokig-person. Skrapa av land efter exempelvis var boken utspelar sig eller varför inte varifrån författaren kommer ifrån. Är helt säker på att det är några länder som står tomma. Kul sätt att utmana sig själv att läsa böcker som inte kommer från Sverige eller USA.

Skrapkarta som present

Fick det här av min syster i julklapp för några år sedan, och jag älskar den. Så bra present om till någon som älskar att resa och upptäcka nya länder.

Skrapkarta som present

Skrapa de länder du varit i och planera för framtida resor. Är ni två som nyligen flyttat ihop så skapar skrapet många samtalsämnen och du får möjlighet att berätta och även veta mer om din partners/rumskompis äventyr.

Skrapkarta som present

Åh, det här är roligt! Jag fick en sådan för några år sedan, satte den på väggen och hade jätteroligt när jag skrapade bort land efter land. Kanske inte lika aktuellt nu i och med coronan dock?

Skrapkarta som present

Fin detalj i hemmet och perfekt present till den som rest/reser mycket! Ger uppslag till roliga samtal och man påminns på ett enkelt sätt om roliga/fina minnen!
Ger också en anledning att ta fram fotoalbumet lite oftare och på så sätt uppleva resan igen.

Skrapkarta som present

En unik och en iögonfallande inredningsdetalj som är fantastisk rolig att ha i var hem. Skrapa frammvar du/ni varit någonstan och varför inte prata om de vackra, kaosartade eller helt unika minnen du/ni haft på era utlandsvistelser!

Skrapkarta som present

Perfekt både till sig själv och andra! Kul att skrapa länderna där man varit och sen ha uppe på väggen. Vi har vår i allrummet.