Uppgång och fall

Uppgång & fall
Bok av Liv Strömquist
Uppgång & fall är ett seriealbum om kapitalism, pengar och klasskillnader. Författaren Liv Strömquist blandar humor med allvar för att belysa viktiga samhällsproblem såväl som människors handlingsförlamning för att åtgärda dessa problem. Boken har fått stor internationell uppmärksamhet efter samarbetet med The Knife och finns nu i en svensk version.
2 utgåvor
Välj utgåva
Uppgång & fallSvenska - Pocket
ISBN: 9789170379277
Nousu ja tuhoFinska - Pocket
ISBN: 9789524833448
Uppgång & fall är en bok om kapitalism, pengar och klasskillnader skriven av författaren Liv Strömquist. Det är ett seriealbum som blandar allvar, humor och samhällskritik. Albumet har fått stor internationell uppmärksamhet efter samarbetet med The Knife.

Liv Strömquist är en mästare på att skildra intressanta och högaktuella frågor på ett underhållande sätt. På ett ödmjukt och granskande sätt lyfter hon några av vår tids viktigaste samhällsfrågor och problem. Hon frågar sig varför ingen på allvar vill lösa de globala problem som uppstår när extremt få människor ha en stor del av världens rikedom. Djupa tankar och kluriga problem lyfts fram på ett humoristiskt sätt med hjälp av fina illustrationer.

En mycket träffsäker bok som kan trigga igång många skratt såväl som djupa diskussioner. Den kommer definitivt ge dig en tankeställare om varför saker och ting är som de är i dagens samhälle. Framför allt kommer boken att utmana ditt sätt att se på problemen.