Vägra följa John

Vägra följa John
Bok av Anneli Påmark och Carl Österberg
"Vägra följa John : Hjärtats intelligens - hela vägen till hälsa, framgång och lycka" av Anneli Påmark och Carl Österberg är en bok om personlig utveckling. Boken utgår från Heart IQ-metoden som är en metod som författarna själva har utvecklat. Den handlar främst om att lyssna på den inneboende kraften för att fatta rätt beslut.
"Vägra följa John : Hjärtats intelligens - hela vägen till hälsa, framgång och lycka" av Anneli Påmark och Carl Österberg är en bok om att förverkliga sig själv. Författarna har utvecklat Heart IQ-metoden i Sverige och integrerat den i sin metodik för att uppnå framgång och lycka.

Det finns mängder av böcker om hur man finner lycka, framgång och gör karriär. Vägra följa John skiljer sig dock från mängden. Författarnas engagemang och erfarenhet lyser igenom. De har skapat en helt egen metod för att människor ska må bättre. Den kallas för Heart IQ-metoden vilket kan översättas som hjärtats intelligens. De menar att denna metod kan förändra ditt liv i grunden.

Denna bok passar sig som är intresserad av att utvecklas som människa och se om du kan uppnå din fulla potential. Kanske har du försökt att förändra ditt liv, men du inser att du återkommer till samma plats? Kanske önskar du att du hade modet att våga göra det som du innerst inne drömmer om att göra? Gillar du att fundera på vad som egentligen är livets mening. Då är denna bok något för dig. Denna bok ger konkreta råd om hur du kan jobba med sig själv och vidareutveckla dig. Det kommer inte att vara lätt alla gånger, men det kommer att vara värt det i längden i form av ett lyckligare liv.

Boken handlar i grund och botten om att våga känna sig själv och tänka själv. Människan bär på en inneboende kraft och författarna hjälper läsaren att lyssna på denna. Resultat är mycket intressant