Bränd

Bok av Axel Schylström
Axel Schylströms självbiografiska "BRÄND" är en handbok i motivation och mental styrka. Som nittonåring brännskadades Axel med tredje gradens brännskador över 70% av kroppskostymen. Ofrivilligt fick han spendera över ett års tid av intensiv fysisk och psykisk rehabilitering för att överleva. Trots ärren, handikappen och den ständiga motvinden kunde ingenting stå i vägen för Axels dröm om att bli artist, och idag är han en av Sveriges mest folkkära pop-hopp. I "BRÄND" bjuder Axel med oss på en minst sagt gripande resa. Vi får följa med från de blodiga lakanen i sjuksängen, nära-döden-upplevelserna och kampen mot att acceptera de nya ärren - till Idol, Melodifestivalen och livet med ärr i rampljuset. Vi är närvarande genom hela resan - i smärtan, ångesten och järnviljan. Axel undgår inte att inspirera med sin ständiga framåtanda och sina egenskapade motivationsmetoder - ingen lämnas oberörd eller omotiverad.
Denna bok är fantastisk, spännande och otroligt gripande. Helt otroligt att Axel överlevde. Jag har haft möjligheten att få träffa honom på en föreläsning i Luleå och det var en av dom bästa föreläsningar jag varit på. Jan är fantastisk och har en underbar personlighet
Årets bästa bok hittills! Den är så bra. Jag blir så inspirerad av Axel och hans driv smittar av sig på mig. Jag tycker om språket, längden på boken och att det är bilder i slutet gör att det blir lättare att föreställa sig skadorna. Jag blir verkligen glad av att läsa Axels bok eftersom han verkligen är så inspirerande. Jag skrattade högt flera gånger och några sidor senare grät jag. Som sagt allt är superbra med boken!
Jag var ju på föreläsningen och boken kompletterade föreläsningen med mer detaljer.
Som sagt: Årets bästa bok hittills!