Choklad

Chocolate
Elisabeth Johansson

En bok att bli glad, och chokladsugen, av.

Mariestads-Tidningen

I Choklad finns recept för alla chokladälskare allt från kladdkaka till chokladtryfflar! Utöver alla goda recept kan man läsa om chokladens historia, vad temperering är och hur man gjuter sina egna pralinskal.

Elisabeth Johansson är kock, konditor och kokboksförfattare. Hon är flitigt anlitad av flera mattidningar och har skrivit en rad kokböcker, bl.a. Lakrits, Mint & Choklad (2007), Choklad (2008), Godis(2009), Mina efterrätter (2011) och Glass (2012).

Mindre

En bok att bli glad, och chokladsugen, av. Mariestads-Tidningen I Choklad finns recept för alla chokladälskare allt från kladdkaka till chokladtryfflar! Utöver alla goda... Mer

4 utgåvor
Välj utgåva
ChokladSvenska - Inbunden
ISBN: 9789127089099
ChocolateEngelska - Okänt
ISBN: 9781454908982
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Book Outlet
74 kr + 25 frakt
Bokextra
114 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 49 frakt
Ej verifierad butik
Choklad
114 kr
Choklad: Råchoklad, praliner & tryfflar, kakor & desserter, drycker & glass
262 kr
Plusbok
117 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 40 frakt
Ej verifierad butik
Choklad
117 kr
CDON
118 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Adlibris
118 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 19 frakt
Ej verifierad butik
Choklad
118 kr
Choklad : Råchoklad, praliner & tryfflar, kakor & desserter, drycker & glass
243 kr
Bokus
119 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 19 frakt
Ginza
119 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 39 frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
70 kr + 59 frakt