Den tysta relationen

Bok av Anders Nyman
Är din partner tystlåten, navelskådande och ovillig att hänga med ut på krogen eller följa med på stora släktkalas? Brukar hon eller han undvika afterwork med kollegorna och tillbringa kvällarna med att läsa en bok uppkrupen i favoritfåtöljen? Tar det evigheter att få svar på de enklaste frågorna?   Lugn!   Din partner är troligen introvert. Och även om det är helt ofarligt kan det vara bra för dig att veta vad introversion innebär och hur ni bäst utvecklar er relation i en positiv och kärleksfull riktning.   Det är inte lätt att få ett förhållande att fungera över huvud taget i dagens samhälle, med all stress och alla krav, och det blir inte lättare av att vara varandras mentala motsatser. Men kärleken övervinner allt, eller hur?   Genom att pedagogiskt beskriva era olikheter och ge konkreta tips och råd och tydliga exempel ur vardagen låter författaren Anders Nyman dig lära känna din partner bättre och få en ökad förståelse för dennes personlighetsdrag. Han uppmanar er återkommande till dialog. För när ni börjar prata om hur ni känner händer spännande saker.
Jag tycker om boken ganska mycket. Jag är mitt på skalan mellan introvert och extrovert och tänkte att denna bok kunde vara bra till framtida förhållande. Jag är singel och tycker det är intressant med relationer.
Jag tycker om tipsen som ges i boken och jag tror de skulle fungera riktigt bra om man är i ett förhållande. Jag gillar sättet Nyman förklarar saker på. Det är enkelt och pedagogiskt.
Jag hade nog tyckt om boken mer om jag hade haft ett förhållande men boken var intressant ändå.
Jag gillar även att det är övningar man kan göra med sin parter.
En bra bok för den som vill lära sig mer om introverta och hur det kan fungera i en relation.

Tre sammanfattande ord:
Pedagogisk, intressant och lärorik