Henrik Pettersson, #2

Buzz

(Buzz)
Bok av Anders de la Motte
Välkomna tillbaka, HP och Rebecca favoriter hos Svenska Deckarakademin som belönade thrillern [Geim] med priset Årets Bästa Debut. [Buzz] inleds i öknen. HP är i Dubai på flykt från sitt förflutna, Rebecca besöker ett afrikanskt land som livvakt åt en svensk minister. Plötsligt hamnar de båda i hotfulla situationer som tvingar dem tillbaka till Stockholm där deras vägar möts igen. En andlöst spännande, kraftfull och nyskapande thriller som kommer att läsas av många över hela Europa! Anders de la Motte är säkerhetschef på ett stort internationellt it-företag och f.d. polis. Böckerna är brett sålda internationellt och SF har köpt filmrättigheterna till [Geim].
Spännande thriller som växlar mellan syskonen HP och Rebeccas liv. HP har varit på flykt under en längre tid och rest runt i världen. Han råkar ut för en händelse som gör att han kommer tillbaka till Sverige igen.
Rebeccas livaktsteam är på uppdrag utomlands när hon avbryter och backar ett uppdrag vilket leder till att hon blir avstängd under utredning.
Plötsligt korsas deras vägar igen.
Spännande från början till slut.