Anna Stark

Användarprofil

Stormvakt

Bok av Kristina Ohlsson
Första delen i en ny serie av Kristina Ohlsson. Handlingen utspelar sig i Bohuslän, närmare bestämt runt Kungshamn. En kvinna försvinner och fallet kopplas av lokalbefolkningen ihop med ett trettio år gammalt mord. Vi får följa kriminalkommissarie Maria och den nyinflyttade stockholmaren August m fl. Lika spännande och bra som hennes tidigare böcker. Ser fram emot nästa del i serien.

Bubble

Bok av Anders de la Motte
Sista delen i trilogin om Spelet. HP hamnar i en svår situation när han inte vet vem han kan lita på. Tar oss med i den digitala världens möjligheter att övervaka och skapa nyheter och händelser som styrs från olika håll.
Spännande frän början till slut.

Buzz

Bok av Anders de la Motte
Spännande thriller som växlar mellan syskonen HP och Rebeccas liv. HP har varit på flykt under en längre tid och rest runt i världen. Han råkar ut för en händelse som gör att han kommer tillbaka till Sverige igen.
Rebeccas livaktsteam är på uppdrag utomlands när hon avbryter och backar ett uppdrag vilket leder till att hon blir avstängd under utredning.
Plötsligt korsas deras vägar igen.
Spännande från början till slut.

Vill byta yrke

Tips för den som...
Gå en YH-utbildning! Jättebra utbildningar som i hög grad leder till jobb. Finns i en mängd olika inriktningar. Man varvar teori och praktik vilket är ett stort plus med den här typen av utbildning.

Bara en gång om året

Bok av Sophie Kinsella
Rolig och underhållande feel-good roman. Utspelar sig under tiden före jul med allt som hör till den tiden. Planering för julfirande med mat som ska passa alla, inköp av julklappar som också ska passa alla, julspel i skolan och mycket, mycket mer.

Spegelmannen

Bok av Lars Kepler
Den åttonde kriminalromanen om Joona Linna. Här återkommer hypnotisören från den första boken. Spännande och otäck historia om unga flickor som försvinner och hålls inlåsta under flera år. Spännande från början till slut och en oväntad upplösning. Svår att lägga ifrån sig.

Liv i överflöd

Bok av Kristina Appelqvist
Tredje boken i serien som utspelar sig universitetsmiljö och även denna gång hamnar universitetets rektor Emma mitt i händelsernas centrum. En välskriven pusseldeckare som är oviss ända till slutet.
Bästa avkoppling en skön höstdag. Så härligt att strosa runt i svampskogen och förhoppningsvis få med sig en full svampkorg hem.

Hon som måste dö

Bok av David Lagercrantz
Sjätte och sista delen i serien om Lisbeth Salander och Mikael Blomqvist.
Lisbeth och hennes syster Camilla är båda besatta av att den andra måste dö, men Lisbeth tvekar när hon får tillfälle att döda Camilla. Detta leder till att både Lisbeth och personer i hennes närhet utsätts för fara.
Spännande från början till slut.
När man inte kan resa så får man drömma sig bort med hjälp av mat. Grekisk sallad på en liten grekisk taverna är bland det godaste man kan äta.
Rikligt med fetaost, solmogna tomater, gurka, paprika och härliga grekiska oliver 😋😍
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.