Mulle på ridskolan

Bok av Lena Furberg
Världens busigaste häst Mulle som ridskoleponny? Det kan bara gå på ett sätt så på med ridhjälmen och håll i manen! Mulle på ridskolan passar såväl för högläsning som för den som precis börjar få uppflytet i läsningen och vill ha en bilderbok som inte är för barnslig. Lenas bilder breder ut sig över sidorna och det finns massor med detaljer att fästa blicken på.     "Berättelsen är härligt humoristisk, charmig och hela tiden med glimten i ögat och med ett personligt tilltal mot läsaren. På varje uppslag finns också förstås de underbara illustrationerna av Lena Furberg att försjunka sig i. Mulle på ridskolan är en rolig, läsvärd bok för såväl unga som äldre hästälskare." BTJ, Carola Forslund, BTJ-häftet 17,2018.      
Sveriges coolaste ponny blir snäppet ännu coolare när han tar sig in i på ridskolan! Rolig bok med Jättefina illustrationer! Rekommenderas!

När Semlan (en av hästarna på ridskolan Hallonsnåret) blir halt får de låna Mulle av Molly. Det är något som de kanske med lite jämna mellanrum under veckan ångrar... Mulle lär de andra hästarna ALLA sina trick plus några nya. Frågan är om Hallonsnårets ridskolan någonsin kommer bli som förut?!?

Härliga Underbara Mulle! Kan man annat än tycka om denna mysiga ponny??