Kombinera mat och vin

Bok av Jens Dolk
4.0
1 röst
Rött vin kan passa alldeles utmärkt till fisk! Jens Dolk delar generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner. De ger konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas och vilka vi ska undvika. Du får svar på vad det är som gör att sauvignon blanc passar så bra ihop med getost och hur du bäst väljer vin till viltgrytan eller den grillade fisken. Lär dig att förena maten du lagar med rätt vin och vi vågar lova nya fullträffar och fantastiska smakupplevelser. Med den här boken i din hand har du alla möjligheter att lyckas. Smaklig spis! Druvor och vintyper i boken, alla med matchande recept: - Sauvignon blanc - Riesling - Chenin blanc - Chardonnay - Grüner veltiner - Mousserande - Rosé - Pinot noir - Sangiovese - Tempranillo - Cabernet sauvignon - Syrah - Zinfandel - Vin och ost - Vin och dessert
4 utgåvor
Välj utgåva
Kombinera mat och vinSvenska - Inbunden
ISBN: 9789197315319
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Amazon.se
Nybliven Amazon Associate Klicka på "Till butik" för att se priset
Finns i lager
Bokbörsen (begagnade böcker)
95 kr + 59 frakt
Finns i lager
Bokus
121 kr fri frakt
Finns i lager
Adlibris
121 kr + 25 frakt
Finns i lager
Ginza
121 kr + 39 frakt
Finns i lager
Plusbok
136 kr + 40 frakt
Finns i lager
Ej verifierad butik
Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept
136 kr
Finns i lager
Book Outlet
140 kr + 25 frakt
Finns i lager
Akademibokhandeln
149 kr + 29 frakt
Finns i lager
Ej verifierad butik
Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept
149 kr
Finns i lager
Bokextra
121 kr + 49 frakt
Ej i lager
Ej verifierad butik
Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept
121 kr
Ej i lager