Persist

Bok av Melvin Burgess
Fjortonåriga Marianne ligger på sjukhus, utan att kunna röra sig och utan att vakna. Månaderna går och koman släpper inte sitt grepp om henne. Hennes medvetande är i spillror och hon får kämpa för att minnas vem hon är. Kommer hon någonsin att vakna igen? En suggestiv, lättläst berättelse, skriven av den prisbelönte, brittiske ungdomsboksförfattaren Melvin Burgess.
2 utgåvor
Välj utgåva
Stanna kvarSvenska - Pocket
ISBN: 9789187667688
PersistEngelska - Pocket
ISBN: 9781781124949
Jag tycker om boken! Jag gillar handlingen och att den är lite annorlunda. Det är lite svårt att förstå vad den handlar om i början, men på slutet klarnar det. Jag tycker boken är sorglig men väldigt fin. Jag hade lite svårt för perspektivet boken är berättad från. Jag tyckte det var bra att boken inte var så lång. Det hade nog blivit långtråkigt om den var längre. En precis lagom lång bok med andra ord. Jag tyckte även om illustrationerna, de passade väldigt bra till texten.

Det är en lättläst bok eftersom boken är utgiven på Argasso. Det är ett lättläst förlag för er som inte vet om det. Jag älskar förlag som ger ut lättlästa böcker! Jag tycker som sagt att handlingen är bra, och att den är fin men sorglig.

En läsvärd bok för ungdomar!