Prosecco drinkar : 40 frestande recept på ditt favoritbubbel

Prosecco Cocktails
Bok av Laura Gladwin
Prosecco är ett italienskt mousserande vin som är mycket populärt tack vare dess fruktiga bubblor och plånboksvänliga pris. Drycken passar utmärkt som cocktailbas tack vare de milda bubblorna och dess lätta sötma. Denna receptbok innehåller 40 goda cocktails med prosecco. Dessa passar utmärkt till sommarens kalas, bröllop och som aperitif.
Denna cocktailbok är ett måste för alla som gillar mousserande vin och cocktails. Det italienska bubblet har blivit väldigt populärt i Sverige och i många andra delar av världen de senaste åren. Frankrikes stolthet champagne har fått stor konkurrens av prosecco. Anledningen är framför allt att det är billigare, men även att den generellt har en fruktigare och sötare smak. Med andra ord passar den mycket bättre som bas i cocktails. Denna bok innehåller 40 recept på drinkar med prosecco. De passar perfekt för sommarfesten och till och med för bröllop.

Jag har testat flera av recepten och tycker att de är riktigt fräscha. Jag tycker kanske att det är lite onödigt med en receptbok som är så nischad som denna, men den är inspirerande med härliga bilder.