Gör skillnad

Bok av Johanna Nilsson och Maria Soxbo m.fl.
Vill du leva mer hållbart? Är det svårt att hitta vägen dit? Då är Johanna Nilssons, Maria Soxbos och Emma Sundhs bok perfekt för dig. Den innehåller både fakta och tips på hur du kan leva mer miljövänligt. Kläder, mat, boende, barn och transporter har varsitt eget kapitel. Checklistor samt hjälp att sätta egna klimatmål finns också. Tonen i boken är optimistisk vilket kan ge dig en skjuts till förändring.
En väldigt bra bok. Informativ och inkluderar källor. Boken tacklar varje del av livet i varje kapitel, från boende och transport till kläder och mat. Den var inte svår att läsa eller tråkig, sidorna var färgglada och lättsmälta. Viktigt för mig som tröttnar lätt på textmättade sidor med bara information. Boken är positiv, ger praktiska tips på vad man själv som individ kan göra för att vara en del av lösningen på miljöproblemet. Istället för att göra en lamslagen blir man motiverad. Bra fakta som jag inte visste innan.
Väldigt inspirerande bok som alla borde läsa. Om alla ändrar små saker i vardagen så har våra barn en bättre planet att leva på. Läs den idag!
En bra och peppande bok om att göra skillnad och byta klimatångesten mot en framtidstro. Många härliga och konkreta tips på vad man kan göra för att bidra till en bättre framtid, allt börjar med mig... ingen annan kommer göra det åt mig... eller dig!