Blå dahlia

Blue Dahlia
Bok av Nora Roberts
Relationer har alltid haft en central roll i mina trilogier. Jag är fascinerad av den dynamik som finns i familjer, den gemensamma historien och på vilket sätt varje individ utvecklas Nora Roberts Tillsammans med sina två små livliga söner flyttar den unga änkan Stella tillbaka till sina barndomstrakter i södra USA. Här har hon fått både bostad och jobb på det anrika Harper Handelsträdgård. Hon avskräcks varken av huset eller av dess ägarinna; den stentuffa Roz Harper. I närheten bor också den oborstade men snygge landskapsarkitekten Logan Kitridge. Snart inleder Stella och Logan en het romans. Men det finns någon som inte är glad åt deras kärlek Ett kvinnligt andeväsen stör ofta Stellas nattsömn. Kan det vara någon som tidigare bott på Harpers Handelsträdgård? Vad har hon för ett förflutet som inte lämnar henne någon ro? Första delen i en ny trilogi av Nora Roberts om tre kvinnor som möts vid en punkt i livet då de behöver hitta nya sätt att leva. De får hjälp och mod av varandra att våga tro på att livet kan ge dem nya möjligheter. Ingen skriver så fängslande och romantiska berättelser som Nora Roberts!
Första delen av triologin som utspelar sig på plantskolan i den amerikanska södern där änkan Stella flyttar in med sina små pojkar i sin avlägsna släkting Roz’s stora hus. Ett hus som som även visar sig vara hemsökt.. Hon träffar Logan, hennes motsats i livet, men ska hon våga tro på kärleken igen? Sann Roberts anda!
En bra bok med både spänning och kärlek som jag gillar.

En riktig bladvändare för att se hur det går för dem.

Härliga miljöer med blommor och lite övernaturligt.

Nora Roberts är en av mina favoritförfattare.

Blå Dahlia är första delen i en trilogi.

Boken rekommenderas av mig!
En väldigt bra bok som intresserade mig då den handlade om trädgård och romantik. Tyckte att den hade för långa kapitel obs jag gillar korta bara därför. Dock så har Nora Roberts alltid långa kapitel i alla hennes böcker. Denna boken tog mig dock ganska så lång tid då jag tyckte den kunde bli lite långtråkig ibland.