Se upp med vad du önskar dig

Intent
Bok av A.D. Justice
Ace Sharp och Layne Elliott kommer från två skilda världar. Ace är en ensamstående pappa som gör sitt bästa för att uppfostra sin dotter i hemstaden. Layne är framgångsrik och drömmer om bebisen hon inte kan få. Deras hjärtan är vaksamma, men av olika anledningar. Sårad stolthet styr deras beslut och de håller varandra på avstånd. Förödande svek plågar deras tankar och de ifrågasätter om äkta kärlekens existerar. Krossade själar som vägrar att öppna upp sina hjärtan igen. Men ett slumpmässigt möte förändrar allt. De är varandras raka motsatser, båda inställda på att inte ge med sig, men oförmögna att stoppa deras öde. Då kommer det förflutna till ytan och hotar att förstöra. Är det värt att riskera allt föratt lära sig älska igen? Ett liv utan kärlek är trots allt inte ett liv värt att leva.
3 utgåvor
Välj utgåva
Se upp med vad du önskar digSvenska - Pocket
ISBN: 9789188795953
Se upp med vad du önskar digSvenska - E-bok
ISBN: 9789188795960
IntentPocket
ISBN: 9780996657631
Alltså så härlig romance!

Layne krashlandar när hon kommer på sin kille med att vara otrogen, med hennes bästa kompis som dessutom gjort henne gravid, själv har hon kämpat flera år att ge honom ett barn.

Laynes chef beordrar henne att ta tjänstledigt och vila upp sig i hennes stuga för att landa. På andra sidan ängen bor Ace, bygdens oåtkomliga snygging som håller sitt hjärta väl inmurat och oåtkomligt...
Layne Elliot är framgångsrik advokat och vill ta ett nytt kliv i livet genom att bli gravid. Trots 2 års försök verkar det inte hända och när hon kommer på sin pojkvän i säng med hennes bästa kompis tar hon ledigt och reser bort. Hon får låna sin chefs stuga i en liten stad på landet och redan första dagen snubblar hon på Ace Sharp som bor i huset bredvid.

Det här är boken med mycket sex och lite djup. Skulle behöva en del redigering men är lättsam att läsa.