After. När vi tvekade

After We Collided
Bok av Anna Todd
Tessa och Hardin fick en stormig inledning på sitt förhållande när de mot alla odds blev ett par. Nu börjar saker och ting lugna ned sig samtidigt som det visar sig att Hardin kanske inte var den kille som Tessa från början föll för. Ska de fortsätta relationen eller ska Tessa lyckas avsluta den?
Författaren Anna Todd blev känd när hon publicerade berättelser på nätet. Hennes läsare blev så många att hon bestämde sig för att skriva en bok och resultatet är bokserien "After" där "När vi möttes" är första delen.

Boken handlar om livet på college där man får följa huvudkaraktären Tessa Young. Tessa är uppvuxen i en konservativ och sträng familj och familjen har höga förväntningar på henne i livet. Inte bara att hon ska få höga betyg, fixa ett välbetalt jobb utan även att hon ska gifta sig med grannen och pojkvännen Noah. Men så träffar Tessa Hardin och hennes tillvaro vänds upp och ned, och även fast hon vet att han inte är bra för henne kan hon inte hålla sig ifrån honom.

Anna har i den här boken skrivit om ett spännande kärleksmöte och hur man tacklar krav och förväntningar. Det är en bra tonårsbok även om den emellanåt känns lite överdriven och inte så verklighetstrogen. Boken är trots det absolut läsvärd!