Snöugglans sigill

Bok av Hanna Blixt
Succéserien med schackpjäserna fortsätter! Snöugglans sigill är den sjunde och avslutande delen i serien Äventyren i Sagofallen. Kampen mellan schackpjäserna är över. Godheten har segrat. Men vem är egentligen Styx? Och vem är Snöugglan? Följ med till Drömmarnas trädgård där allt tog sin början ... Snöugglans sigill utspelar sig före de andra delarna och är ett fartfyllt och spännande äventyr bland drakar, slott och mystiska broar tillsammans med de tolv medlemmarna i De vises råd. "Spännande, fartfylld och fängslande och nu vill jag bara läsa om serien från början!" Betyg 5 av 5 - Bokugglor blogg I serien Äventyren i Sagofallen, pågår kampen mellan de vita och svarta schackpjäserna. Med korta spännande kapitel, härliga miljöer och en värld som växer och zoomas ut, trollbinder Hanna Blixt sina läsare. Böckerna i Äventyren i Sagofallen har blivit en storsäljare och serien innehåller sju delar. De bör med fördel läsas i ordning. Flera använder böckerna som högläsningsböcker, inte minst i skolorna, då det även finns gratis lärarhandledning till (finns att ladda ner på www.hannablixt.com). Äventyren i Sagofallen består av: 1. Styx märke 2. Svarta damen 3. Vita löparen 4. Den magiska rustningen 5. Flykten från tornet 6. Pantones ö 7. Snöugglans sigill
Snöugglans sigill utspelar sig före de andra delarna och är ett fartfyllt och spännande äventyr bland drakar, slott och mystiska broar tillsammans med de tolv medlemmarna i De vises råd.

Kommentarer:
Snöugglans sigill är den sjunde och avslutade delen i Äventyren i Sagofallen och det är ingen nyhet att jag älskar den här serien, och den här boken var inget undantag!

I de tidigare delarna har vi fått följa med syskonen Sofia och Leo men i den här boken får vi istället läsa om hur allt började i Sagofallen och det var riktigt intressant.

Handlingen var riktigt spännande och det är fullt av äventyr, slott och drakar, och det kan ju inte bli annat än bra. Jag ville hela tiden veta vad som skulle hända och jag kunde inte sluta läsa.
Ännu en gång måste jag också nämna de fantastiska illustrationerna som jag aldrig får nog av.
Om du inte har plockat upp den här serien än så är det perfekt tid att göra det nu när alla delarna är ute och man kan sträckläsa dem.

Snöugglans sigill bjöd på en spännande, fartfylld och fängslande läsning och nu vill jag bara läsa om serien från början!