A good girl's guide to murder

Bok av Holly Jackson
WOW! Det här var en bok som verkligen tilltalade mig från första sidan; Älskar huvudpersonen Pippa och Längtar efter att få sätta tänderna i bok nummer två "Good Girl, Bad Blood"!

Det här är den första boken i en trilogi där vi möter en otrolig huvudkaraktär i Pippa "Pip" Fitz-Amobi! Men det är svårt att inte beröras av de andra karaktärerna som vi stöter ihop med under bokens gång; men det är inte alltid i positiv mening...

Allt börjar med att Pippa ska göra ett studiearbete som sträcker sig från sommaren och framåt. Det samhälle som Pippa bor i Little Kilton drabbades för ett par år sedan av en stor sorg; en tjej Andie Bell försvann spårlöst och hennes pojkvän hittades senare död och anklagades för att ha dödat Andie. Hennes kropp hittades aldrig.

Men Pippa har aldrig trott på att Sal Singh dödat sin flickvän eller för den delen tagit livet av sig själv. Till sin hjälp får hon Sals bror Ravi som gör allt för att rentvå sin bror.

Problemet är att när de börjar leta efter ledtrådar så kommer mycket upp till ytan; både saker som skakar om dem båda och som utsätter dem och deras familjer för fara...

Det här är en bok jag varmt kan rekommendera! Känslan är att jag skulle vilja börja om och läsa om den nu på direkten!!