Sony’s Universe of Marvel Characters, #1

Venom

Film från 2018 regisserad av Ruben Fleischer
En superhjältefilm från Marvel. Den klassiska handlingen om att en helt vanlig kille tar med sig en symbiot från forskningscentret han undersöker. Det utvecklas till ett monster hemma i hans lägenhet. Samtidigt hotas staden av en fiende och han är den enda som kan stoppa den.
Spännande och med mycket humor. Skrattade mig igenom filmen. Mycket underhållning!!
Jag älskade denna filmen så mycket. Den var lite små läskig i början men den hade sina roliga stunder under filmens gång, en stor rekommendation.
Fantastisk film, om du gillar superhjältar och Marvel kommer du älska den här. Hoppas på en uppföljare!
Tom Hardy briljerar i denna Sci-fi/Action-film som utspelar sig i Marvels universum. Hardy har alltid en förmåga att verkligen gå in i sina karaktärer och gestalta dem på ett otroligt sätt. Ibland blir det pajigt och alldeles för överdrivet, men ibland, när han ligger precis på gränsen, blir det helt perfekt. Han är som klippt och skuren för den här rollen, och det är hans rollprestation som är filmens stora underhållning. Själva filmen har en halvlam handling som kretsar kring att populäre journalisten Eddie Brock (Hardy) ska avslöja en skandal på ett lab. Han blir istället smittad av en slags utomjordisk varelse/smörja och blir därför schizofren, där han pendlar mellan sin karaktär som Eddie Brock och Venom. Som vanligt med Marvel-filmerna så hänger allting ihop på något vis, även om det ibland är på väldigt lösa grunder. Räkna med att vi får se mer av Venom i framtida Marvel-filmer!

Som sagt - se filmen för att njuta av Tom Hardys rollprestation, där han ligger någonstans på gränsen mellan seriös, rolig och flummig.