Venom (Sony’s Universe of Marvel Characters, #1)

Film från 2018 regisserad av Ruben Fleischer
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Vi kunde tyvärr inte hitta några butiker som säljer den här produkten
Jag älskade denna filmen så mycket. Den var lite små läskig i början men den hade sina roliga stunder under filmens gång, en stor rekommendation.
Fantastisk film, om du gillar superhjältar och Marvel kommer du älska den här. Hoppas på en uppföljare!
Tom Hardy briljerar i denna Sci-fi/Action-film som utspelar sig i Marvels universum. Hardy har alltid en förmåga att verkligen gå in i sina karaktärer och gestalta dem på ett otroligt sätt. Ibland blir det pajigt och alldeles för överdrivet, men ibland, när han ligger precis på gränsen, blir det helt perfekt. Han är som klippt och skuren för den här rollen, och det är hans rollprestation som är filmens stora underhållning. Själva filmen har en halvlam handling som kretsar kring att populäre journalisten Eddie Brock (Hardy) ska avslöja en skandal på ett lab. Han blir istället smittad av en slags utomjordisk varelse/smörja och blir därför schizofren, där han pendlar mellan sin karaktär som Eddie Brock och Venom. Som vanligt med Marvel-filmerna så hänger allting ihop på något vis, även om det ibland är på väldigt lösa grunder. Räkna med att vi får se mer av Venom i framtida Marvel-filmer!

Som sagt - se filmen för att njuta av Tom Hardys rollprestation, där han ligger någonstans på gränsen mellan seriös, rolig och flummig.