Felicia Edvartsen

Användarprofil

Till alla killar jag har gillat

Film från 2018 regisserad av Susan Johnson
Jag tycker det är en jättemysig film. Men enligt min smak så är det för lite som händer men den är verkligen bra.

Harry Potter och fången från Azkaban

Film från 2004 regisserad av Alfonso Cuarón
Oh herre min gud, detta är lätt min favorit Harry Potter film av alla!

Älskar alla upp och ned gångar som filmen erbjuder en, det känns som om man själv upplever allt som händer Harry.

Castle

TV-program från Buena Vista Television
OMG älskar denna serie så otroligt mycket. Det är en av mina top 3 favoriter. En av många anledningar till att jag tycker den är så fantastisk är humorn, det är den bästa humorn i en serie jag sett. Och alla teorier som låter så sjuka och all spänning. Ett mästerverk som är ett måste att se.

Vill minska skärmtiden

Tips för den som...
Om du är en som använder dig av sociala medier i flera timmar varje dag. Men fortfarande vill bryta ner skärmtiden men bara inte kan göra det? Så rekommenderar jag att du hitta en aktivitet som du inte behöver någon skärm till och hålla sig till den. Men om det skulle vara så att du inte hittar en aktivitet så kan du alltid radera sociala medier i någon månad och se hur det fungerar.

Jag har testat båda två och de har fungerat bra för mig med att minska min skärmtid.

The Hunger Games: Catching Fire

Film från 2013 regisserad av Francis Lawrence
"O herregud" var den första tanken som kom till huvudet när jag sett klart filmen, är helt besatt av hunger games serien den är verkligen "a piece of art" älskar den så fantastiskt mycket.

Hungerspelen

Film från 2012 regisserad av Gary Ross
När jag såg filmen blev jag helt kär! Älskade den så mycket, så bra skådespel, fick den underbara känslan av en skitbra handling och allt var bara fantastiskt. En stor rekommendation från mig.

Boktjuven

Bok av Markus Zusak
Mycket berörande bok berättat av döden själv. Jag tycker att det är svårt att förstå hur hemskt det faktiskt var under 1940-talet i Tyskland, men en sån gripande bok fanatisk.

En prinsessas dagbok

Film från 2001 regisserad av Garry Marshall
En mycket bra film, älskar verkligen alla små roliga scener som kommer in då och då, väldigt roligt när farmorn berättar att hon är en prinsessa asså den reaktionen "Shut up!" är en av de bästa som existerar.

Venom

Film från 2018 regisserad av Ruben Fleischer
Jag älskade denna filmen så mycket. Den var lite små läskig i början men den hade sina roliga stunder under filmens gång, en stor rekommendation.

Bad Moms

Film från 2016 regisserad av Jon Lucas och Scott Moore
Jag tyckte att denna filmen var jättebra och rolig, den hade en handling som var enkel att följa med i samt väldigt realistiskt med hur det kan se ut i olika familjer.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.