Felicia Edvartsen

Recensioner

En prinsessas dagbok
Film från 2001 regisserad av Garry Marshall

Betyg 5
En mycket bra film, älskar verkligen alla små roliga scener som kommer in då och då, väldigt roligt när farmorn berättar att hon är en prinsessa asså den reaktionen "Shut up!" är en av de bästa som existerar.

Boktjuven
Bok av Markus Zusak

Betyg 5
Mycket berörande bok berättat av döden själv. Jag tycker att det är svårt att förstå hur hemskt det faktiskt var under 1940-talet i Tyskland, men en sån gripande bok fanatisk.

Venom
Film från 2018 regisserad av Ruben Fleischer

Betyg 5
Jag älskade denna filmen så mycket. Den var lite små läskig i början men den hade sina roliga stunder under filmens gång, en stor rekommendation.

Bad Moms
Film från 2016 regisserad av Jon Lucas och Scott Moore

Betyg saknas
Jag tyckte att denna filmen var jättebra och rolig, den hade en handling som var enkel att följa med i samt väldigt realistiskt med hur det kan se ut i olika familjer.

Hungerspelen
Bok av Suzanne Collins

Betyg 5
Jag blev helt kär i hungerspels trilogin så när jag läste ut revolt önska jag att det fanns fler böcker om hungerspelen.

Fatta eld
Bok av Suzanne Collins

Betyg 5
Jag tycker att denna boken är extremt bra och intressant, den väckte en känsla som jag inte kan beskriva med ord, men den är iallafall en riktig bladvändare

Hungerspelen
Bok av Suzanne Collins

Betyg 5
Denna boken har en väldigt bra handling och jag tyckte att storyn var extremt bra och lätt att hänga med i, jag blev glad att boken avslutade så som den gjorde.

Förr eller senare exploderar jag
Bok av John Green

Betyg 5
Den får 5 stjärnor av mig för jag tyckte att den har en väldigt bra handling och den är samt en riktig bladvändare. Den var väldigt in och även sorgsen men jag älskade den verkligen, en bok jag kommer att läsa om.

Pappersstäder
Bok av John Green

Betyg 4
Jag tyckte den var intresseväckande, men slutet nådde inte en femstjärnig standard. Där av får boken 4 stjärnor av mig