Till alla killar jag har gillat

To All the Boys I've Loved Before
Film från 2018 regisserad av Susan Johnson
Underbart charmig och tycker ändå att filmen matchar boken ganska väl. Underhållande och romantisk på ett mysigt sätt. Se den!!
Jag tycker det är en jättemysig film. Men enligt min smak så är det för lite som händer men den är verkligen bra.
En tonårsromans som erbjuder humor och värme. Jag älskar filmer som utspelar sig i high-school (eller collage), så detta är en film helt i min smak. Har inte läst boken än, men det är ett måste!
Älskade denna film! Tycker det är bra med filmer som visar unga vuxna som inte har sex det första dem gör. Här kommer kärleken fram sakta men säkert när Lara Jean och Peter ingår ett fake förhållande. Men snart inser dem att dem börjar få riktiga känslor för varandra. Denna film innehåller inte endast kärlek utan också vänskap, hur det är att förlora en förälder och vara halv korean.
Så söt och mysig tonårsromans. Såg om den på alla hjärtans dag nu när även tredje delen i filmserien kom ut.
Så himla romantisk och fin film som passar tonåringar. Minst lika bra som boken om inte till och med bättre.
En sockersöt mysfilm där man redan från början översköljs av all värme och humör. Älskar filmer som utspelar sig i High School-miljöer, vilket denna gör. Och Noah Centino är med. Jag är såld!!!
Du vet när det är fullständigt kolsvart ute, snön äntligen börjat lägga sig och det känns som om allt är stilla och rätt här i världen för en gång skull? Just en sådan kväll finns det nästan inget bättre än att gosa ned sig i soffan med en mjuk filt och en ångande kopp varm choklad eller te, sluta tänka på allt som händer runt omkring en och slå på en film. Men inte vilken film som helst, det ska helst vara en riktigt nostalgisk, mysig rulle som man bara vet kommer vara bra. Förmodligen för att man redan sett den cirka 500 gånger. Detta är en sådan film. Detta är en film som innehåller just den rätta mängden humor, romantik och tjejkvällskänsla. Ett plus i kanten är Noah Centineo.

Hur som helst, letar du efter den perfekta filmen för en mysig kväll hemma? Leta då inte mer, utan sätt på ”Till alla killar jag har gillat”, luta dig bakåt och bara njut.
En film exakt i min smak. Rolig, romantisk... vad mer kan man begära? Sen är jag ju också ett fan av high school filmer. Jag verkar aldrig växa ifrån det!
En riktgt mysig film. Man känner så mycket för huvudkaraktären och man vill bara hoppa in i filmen och då & då ge henne en kram.
Gillar också att den är väldigt lik boken då det är något som ligger mig varmt om hjärtat.
Härlig ungdomsfilm i high school miljö, om kärlek och livet. En lättsam och mysig film med mycket humor.
En sockersöt film dom är omöjlig att inte tycka om. Det är lätt att dras med i berättelsen och filmen följer boken med samma titel relativt väl!

To All the Boys I've Loved Before är en perfekt film till tjejkvällen. Den har det mesta: romantik, humor, vänskap och dilemman. Se den!
Det är en bra film, särskilt för den som gillar att kolla på kärleksfilmer. Att filmen följer boken är ett plus i kanten.
Bra val av skådespelare.