Mindhunter

TV-program från Netflix
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Vi kunde tyvärr inte hitta några butiker som säljer den här produkten
Så spännande serie! Serien är baserad på verkliga händelser och handlar om två FBI-agenter som intervjuar seriemördare för att förstå hur de tänker, och hur de kan fångas. Väldigt obehaglig och välgjord serie - perfekt för den som gillar psykologiska thrillers och true crime.
Så himla bra, spännande och intressant serie. Ett måste för alla som gillar mänskligt mörker och true crime. En serie att strecktitta på.
En av de bästa serierna jag har sett och man lär sig verkligen mycket om psykologi genom att titta på den. Den stämmer även bra överens med boken den är baserad på.
Om man, som jag, gillar mordserier där de bakomliggande motiven och människans psykologi står i fokus är detta verkligen ett tips! Säsong 1 är fruktansvärt bra, där får vi inte bara se hur forensik och profilering långsamt blir en del av FBI:s arbete med seriemördare utan får även mer information om kända seriemördare som Bundy och hur de tänkte. Säsong två är sevärd men håller inte riktigt samma höga standard som första säsongen!