How I Met Your Mother

TV-program från Netflix
Lättsam serie som bjuder på stor underhållning och mycket humor. Man skulle kunna sätt på vilket avsnitt som helst och snabbt komma in i handlingen och uppskatta dessa vänners galna upptåg. Känns som en mer modern version av "Vänner".
Älskar den här serien och det är bra att den fick ett slut. Den är extremt rolig i perioder (olika från avsnitt till avsnitt) och den borde ses av många!
En av de bästa sit comsen som finns som höll en underhållen i flera år. Tyvärr är sista säsongen med det sista avsnittet väldigt dåliga. Men är i övrigt värd att se
Humoristisk tv serie där Ted Mosby berättar om hur han träffade modern till sina 2 barn i pilotavsnittet, detta fortsätter från säsong till säsong.

Vi får följa han och hans närmaste vänner, Robin , Barney samt Lily och Marshall när de dejtar andra och varandra i olika konstellationer. Den stora frågan är vem är Mamman?

Vissa avsnitt är bättre än andra, som de flesta serier kan den ha pågått liiite för länge men ändå en kul serie som har ett passande namn.