Enhörningen och regnbågsbajset

Unicorn and the Rainbow Poop
Bok av Emma Adams
Till och med enhörningar behöver bajsa, precis som vem som helst. Nåja, inte riktigt, kanske. Möt Enhörningen. Hon har en vacker glänsande man, ett glittrande horn och rosa hovar som skiner när hon galopperar. Hon är som vilken annan enhörning som helst. Förutom hennes magiska regnbågsbajs, förstås. Läs om enhörningen och det förtrollade bajset och vad som händer när hon kommer till sagostaden där prinsessor, älvor, drakar, prinsessor och häxor bor. Enhörningen och regnbågsbajset är en underbart rolig, färgsprakande, glittrande och glädjespridande historia om vänskap, gemenskap och acceptans.
2 utgåvor
Välj utgåva
Enhörningen och regnbågsbajsetSvenska - Inbunden
ISBN: 9789178614981
Unicorn and the Rainbow PoopEngelska - Pocket
ISBN: 9781407191348
En rolig bok med rim. Barnen på 3 och 5 år lyssnade noga och hängde med i storyn. Allt med bajs är ju roligt enligr barnen. Fina bilder och färger. Dessutom ett fint budskap om att bry sig om alla!
En bok för barnet som år fascinerad av enhörningar! Boken är skriven på rim och har vackra bilder! Vi möter både prinsessor, häxor och drakar och boken belyser vikten av acceptans och gemenskap på ett fint sätt!