Vinter på Klarudden

Bok av Anna Sundbeck Klav
En charmig roman om att börja på nytt och finna sin väg i livet Höstvindarna har dragit in över Öland där Johanna bor i sin farbrors gamla hus på Klarudden. Det har blivit en vana att bära in vatten och elda i kakelugnarna, och minnet av det kraschade äktenskapet gör inte längre lika ont. I väntan på att den nya tillvaron ska falla på plats hankar Johanna sig fram på ett vikariat på lokaltidningen. Relationen till grannen Niklas är lika odefinierad som karriären. Han är ju så irriterande - så varför återkommer han hela tiden i hennes tankar? Allt ställs på sin spets när en berömd jazzsångerska kommer tillbaka till ön, och dessutom dyker Johannas son upp och är minst lika vilsen som hon själv. Ett oväntat fynd leder till en ny bekantskap och en lika oväntad insikt om vad Johanna faktiskt vill med sitt liv. Nu gäller det bara att den som har väntat på henne fortfarande finns kvar. Vinter på Klarudden är en varm feelgoodroman och den fristående fortsättningen på Johanna på Klarudden.
2 utgåvor
Välj utgåva
Vinter på KlaruddenSvenska - Pocket
ISBN: 9789150949346
Vinter på KlaruddenSvenska - E-bok
ISBN: 9789150766301
Lika mysig som den första boken. En bok om att hitta sig själv efter en omvälvande tid. En bok med stor detaljrikedom. Att den utspelar sig på Öland gör den bara ännu bättre.
Denna bok är fortsättningen på feelgood romanen Johanna på Klarudden. En mysig och fin bok som jag tyckte mycket om.
Boken är fristående fortsättning på Johanna på klarudden. En härlig och varm Feel Good roman på Öland. Om att börja på nytt och finna sin väg i livet för Johanna. Johanna är skild och har flyttat till Öland . Får jobb på en tidning. Hennes som flyttar till henne . Får följa Johannes nya väg i livet men även gamla saker hittar hon genom sin farbro