Jenny Wikander

Användarprofil

En kvinnas straff

Bok av Ana Porss
En väldigt gripande sann berättelse ur författarens släkthistoria. Om MajaLisa, piga på 1800-talet, som lever i en tid då männen har makten och folk tror på vidskepelse.

Turisten

Bok av Christina Olséni och Micke Hansen
Vansinnigt rolig mysdeckare med Egon, Ragnar och Mårten och de andra. En död man hittas i en gammal bil från -57 som Egon ska ställa ut medan dom funderar på vad dom ska göra av den försvinner kroppen under natten och återfinns på en sandstrand på Näset i en solstol med solhatt och under ett parasoll... det är upptackten till ett antal händelser.

I mina ögon

Bok av Brenda Novak
Sadie lever i det lilla samhället Silver Springs med ett ständigt hot från sin våldsamma exman som inte kan låta henne gå. Hon har ansvar för sin femårige son Jayden. Hon jobbar på det lokala caféet när hon träffar den snygge Dawson Reed som försöker bygga upp sitt hem där också hans föräldrar blev brutalt mördade ett år tidigare, nyligen utsläppt ur fängelset anklagad för deras mord vill han också kunna ta hand om sin handikappade syster som tillfälligt bor på ett hem och anställer han anställer Sadie för att ta hand om systern.

En bok med en hel del kärlek, våld och behov av att börja om i ett litet samhälle där alla redan tycks ha sin åsikt klar för sig. Hur fel den än är.

Vinter på Klarudden

Bok av Anna Sundbeck Klav
Lika mysig som den första boken. En bok om att hitta sig själv efter en omvälvande tid. En bok med stor detaljrikedom. Att den utspelar sig på Öland gör den bara ännu bättre.

Jul på menyn

Bok av Debbie Johnson
En mysig julbok med en hel del sorg inbakat. Den är välskriven och mycket detaljrik att läsa kring jul eller egentlugen närsomhelst.

Streamingtjänst som present

Perfekt present för att slippa trängas med biopublik i dagens läge. Och man kan välja själv precis vad man vill se.
En bok med magi och kärlek. Utspelar sig på en pittoreskt ö. Älskade hela serien så mycket. Författaren har verkligen förmågan att fånga sina läsare och hålla kvar dom.

Förövarna

Bok av Nora Roberts
Ännu en mycket bra och välskriven bok av författaren. Fylld av tät spänning, våld, kärlek och om chansen att få börja om på nytt.

Ett ont sinne

Bok av Chris Carter
En spännande och intensiv bok där nan redan vet vem mördaren är, men vilka är hans offer och var finns dom begravda. Chris Carter är en författare som kan konsten att behålla läsarens intresse från första till sista sidan.

Älvornas kulle

Bok av Elisabet Nemert
Elusabet Nemerts senaste bok, den här griper verkligen tag i mig. Celine flyttar till huset på Älvornas kulle med sina två barn då hennes man lämnat henne. Till stöd har hon bl.a sin syster Francine och grannen Louise. Tillsammans börjar dom upptäcka historien om huset och vilka som bott där under de senaste fyrahundra åren. I huset visar det sig också att den lilla dottern Sofia är en av de som kan se det som är fördolt för andra...

Återigen har Elisabet Nemert skrivit en bok man knappt kan lägga ifrån sig.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.