Jenny Wikander

Recensioner

Innan snön faller
Bok av Helena Kubicek Boye

Betyg 5
En oerhört spännande bok som utspelar sig på rättspsyk i Säter och vi får följa psykologen Anna som hela tiden befinner sig i händelsernas centrum.
En väldigt bra bok.

Låt spelet börja
Bok av Christina Schiller

Betyg 3
Låt spelet börja för mig lite av en besvikelse då jag älskat hennes tidigare böcker. Jag fastnade inte alls i denna. Vilket kan ha att göra med att jag inte alls är insatt i gamervärlden. De romantiska scenerna var det däremot inget fel på.

Midnattsrosen
Bok av Lucinda Riley

Betyg 5
En av mina favoritböcker av författaren . En bok att sjunka in i. En bok som tar oss med till Indien och sedan vidare till ett gods på den engelska landsbygden. Helt underbar. Precis som alla hennes böcker.

Skuggsystern : Skuggsystern
Bok av Lucinda Riley

Betyg 5
En underbar bok som tar oss till! London och till engelska landsbygden med ett besök i Beatrix Potters värld. Ett rent nöje att läsa.

Systrarna från Toscana
Bok av Lori Nelson Spielman

Betyg 5
"Systrarna från Toscana " är verkligen en underbar varm bok som inte går att lägga ifrån sig. En bok om en påstådd tvåhundraårig förbannelse om att ingen lillasyster i faniljen Fontana nånsin ska träffa kärkeken.
< För två hundra år sedan lade Filomena Fontana en förbannelse över sin syster. Sen dess har inte en enda av släkten Fontanas systrar hittat kärleken. Emilia, bagare i sin morfars deli i Brooklyn och lycklig singel, påstår att det är ett rent sammanträffande. Lucy, Emilias kärlekstörstande kusin, tror helhjärtat på den gamla legenden.
Emilia och Lucy blir båda lika förvånade när deras gammelmoster Poppy hör av sig med ett häpnadsväckande förslag. Om de följer med henne på en resa till Italien lovar Poppy att hon på sin åttioårsdag ska träffa sitt livs kärlek på trappan till kyrkan i Ravello och därmed bryta förbannelsen en gång för alla...