Det skaver

Podcast
Som teens följde vi Sex and the city och dagdrömde om hur livet skulle bli när vi blev stora. Lyckad karriär, vara rika, bo i en lyxig våning, ha massa härligt sex och såklart ha hittat the one. Nu är vi 30 plus, men INGENTING är som vi tänkt. Är det okej att fortfarande festa flera gånger i veckan? Ha 5 kr på kontot och ej veta när nästa lön kommer? Äggen är på väg att ta slut och man är ganska gay och behöver en alternativ lösning? Varför började jag inte pensionsspara för tio år sen? Kan man börja plugga nu? 
I början var det väldigt bra. Nu är det mer att vissa avsnitt är guld. Vissa avsnitt är bara snack om ingenting, kan vara tråkigt. Tycker om alla tre tjejerna, men det verkar som att Cass mår dåligt och jag hoppas att hon får den hjälp hon ev. behöver. Hon kanske skulle behöva vara ledig ett tag? Man märker Nadia och Elsas frustrationer kring Cass beteende. Och Cass beter sig inte trevligt mot Nadia specifikt. Och tar generellt ofta över och pratar massor. Hon har sagt att hon stör sig mycket på Nadia men att hon även kan störa sig på Elsa. Men som det låter i podden, låter det som att Cass verkligen inte gillar Nadia.

Förstår att man inte alltid tycker lika osv, bara naturligt. Men det känns som att tjejerna försöker "downplaya" bråken o att det inte är så farligt. Men det kan nog bli det på sikt.

Ger 3,5 stjärnor.
Jag gillar verkligen denna podd. Det är tre 30 åriga kvinnor Nadja, Elsa o Cassandra som driver podden. Jag tycker det är roligt att de just är tre personer då de flesta poddar är två personer men när det är tre personer med så skapas fler perspektiv och roliga samtalsämnen blandas med allvar och vardag. Det finns något avsnitt för alla i denna podd!