Puffin Island, #2

I din famn

Some Kind of Wonderful
Bok av Sarah Morgan
Brittany Forrest har alltid drömt om äventyr, och vid arton års ålder hittar hon det i värstingen Zachary Flynn. De inleder en stormig romans, men kärlekssagan får ett dramatiskt slut efter bara några dagar. Brittany bestämmer sig då för att för all framtid stryka honom ur minnet. Zach vet att han svek Brittany, och att söka upp henne igen tio år senare kanske inte är så smart. Den våghalsige piloten har aldrig känt sig värdig henne, och ändå kan han inte hålla sig borta. Och mycket riktigt rör mötet upp en massa känslor. Men medan de heta dagarna övergår i ljumma, stjärnklara nätter upptäcker Brittany och Zach att attraktionen mellan dem är starkare än någonsin. Kan de bortse från det förflutna och våga ge kärleken en andra chans?
Brittany träffade tuffingen Zack redan som tonåring och de gifte sig. Han lämnade henne dock efter bara några dagar. Hon lovade sig själv att aldrig ha något mer med honom att göra.
Tio år senare möts deras vägar igen och de upptäcker att attraktionen finns kvar. Men Var det så klokt att ge relationen en andra chans ?