Jul, jul , strålande jul

Bok av Marina Mattiasson
När läkaren och fembarnspappan Göran Vidde är med om en förfärlig olycka där en liten pojke mystiskt försvinner, tror han att saker inte kan bli mycket värre än det är. Just då nås Göran Vidde av ett hemskt besked från Paris. Hans hustru har nämligen blivit akut förd till sjukhuset.
Agneta älskar julen, det är då hela familjen samlas men det verkar bli allt annat än en lugn och fin jul. Göra, Agnetas man och hjärtkirurg är med om en olycka och kör på en 10årig pojke som dör. Han lägger pojken i diket och säger inget till polisen. Deras som Anders är polis och får detta fall på halsen, vart är den försvinna pojken. Deras tvillingar Anna och Lotta som studerar konst i Paris får en hemsk upplevelse. Anna blir kidnappad av män i knarkhandeln värld. Lotta, hennes pojkvän Marc och en del av sin familj planerar att frita Lotta. I Sverige har Agneta fått en psykos och ligger på sjukhuset. Som sagt är det verkligen en hemsk jul för familjen.
En till synes perfekt familj som förbereder sig inför jul. Läkaren Göran som råkar ut för något och väljer en feg väg ut ur problemet. Men familjen blir inblandad i allt och fler problem tillkommer. En bok man lätt läser men ingen som direkt blir ordentligt spännande eller intressant. Påfallande många stavfel och syftningsfel.