O'Neil Brothers, #1

Att falla med snön

Sleigh Bells in the Snow
Bok av Sarah Morgan
Hennes största utmaning En gång i tiden var julen Kayla Greens bästa tid på året. Numera är hon arbetsnarkoman och vill att högtiden ska vara över - så snabbt som möjligt! Så när plikten kallar henne till ett vintrigt Vermont är hon enbart tacksam över att slippa undan den tröttsamma julen. Jackson O"Neil har lämnat ett blomstrande företag bakom sig för att återvända hem och rädda sin familjs skidresort. Nu när han har marknadsföringsgeniet Kayla till sin hjälp kommer de med all säkerhet att lyckas - och gnistorna som sprakar som nyårsfyrverkerier mellan dem är bara en extra bonus. Kayla må vara en stjärna på sitt jobb, men hon är ute på djupt vatten när det gäller Jackson. Han får henne att längta efter den kärlek hon en gång drömde om, och det skrämmer henne. Finns det en chans att kvinnan som inte längre tror på julens budskap äntligen ska falla för dess magi?
Under en resa till Toscana under 2018 hittade jag en feelgood bok som jag blev väldigt nyfiken på. Boken blev under resan oläst och fick följa med mig hem till Sverige. Väl hemma så blev boken ståendes i bokhyllan, men lagom till julen 2018 bestämde jag mig att läsa den och försöka komma in i någon sorts julstämning.

”Att falla med snön” handlar om Kayla och Jackson. Kayla är marknadsföringsproffs som hatar julen och gör allt för att slippa fira den. Helst vill hon bara jobba och slippa tänka på julen. Jackson är framgångsrik företagare inom skidresor och har nu återvänt till familjens skidanläggning Snow Crystal för att rädda det från undergång.

Till sin hjälp tar han kontakt med det företag som Kayla jobbar på. Hon tar sig ivrigt ann uppgiften att vända dystra siffror och svikande kundunderlag. Hon är så desperat att undkomma julen att hon tackar ja till att komma och tillbringa en vecka på skidanläggningen för att lära känna den bättre. Att detta sammanfaller med julen ser hon inte som ett problem, hon ska ju jobba och dessutom lovar
Jackson henne en avskild stuga.

Boken är varm, mysig och kärleksfull. Den handlar om familjerelationer, att dränka sina problem genom att arbete otroligt hårt, om skidor och om att lyssna till vad du egentligen vill. En bok som är perfekt att läsa när du vill komma i julstämning under december eller vill ha något romantiskt att läsa.