Mitt liv och mina hundar

Bok av Anders Bagge och Helen Bjurberg
För snart tio år sedan klev Anders Bagge in i Idolstudion och svenska folkets hjärtan. Han blev känd som den glada och känsliga nallebjörnen, den som såg alla. Men bakom fasaden fanns stråk av mörker. Under flera år led han av panikångestattacker som var nära att knäcka honom. En väg ut ur dessa var kärleken till de hundar som blev en allt större del av hans liv. Med mycket humor och stor sårbarhet delar Anders Bagge här med sig av sin historia. Han berättar inte bara om de avgörande händelserna som ledde fram till den framgångsrika karriären som musikproducent, utan är också ärlig om de kriser som han har gått igenom, som faderns död och försäljningen av Murlyn Music. Framför allt berättar han om kärleken till Saga, Esther, Iris, Sonja och de andra hundarna i hans liv. Hundar som har hjälpt honom genom både ljusa och mörka stunder.
5 utgåvor
Välj utgåva
Mitt liv och mina hundarSvenska - Inbunden
ISBN: 9789137152493
Mitt liv och mina hundarSvenska - E-bok
ISBN: 9789137152509
SIGNERAD Mitt liv och mina hundarSvenska - Inbunden
ISBN: 9780777772850
Mitt liv och mina hundarSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178270514
Mitt liv och mina hundarSvenska - Pocket
ISBN: 9789175039602
Den här boken har jag i min bokhylla (med autograf) köpte den för många år sen, men den har aldrig blivit läst men nu hittade jag den på en ljudbokstjänst och lyssnade på den.
En väldigt bra bok med mycket humor, kärlek, sorg och att leva med ADHD och psykisk ohälsa.
Vet precis hur det är att ha hund i sitt liv och hur svårt det är när hunden blir sjuk och hur mycket glädje och kärlek en hund kan ge! Boken innehåller även fina färgfoton! Man får veta mycket om människan och djurvännen Anders Bagge och hans liv innan han blev en riktigt känd person.