Ö-dagbok

Bok av Klas Beyer
Klas Beyer vann Robinson 2019. Som personlig sak tog han med sig sin dagbok. Nu får vi för första gången följa med bakom kamerorna till en av Sveriges mest populära dokusåpor. Vad är det egentligen som händer på ön? Hur undviker man att röstas hem? Och hur känns det att inte kunna lita på någon - inte ens teveproduktionen? Ö-dagbok är baserad på Klas Beyers anteckningar från tiden i programmet. Det är en berättelse om överlevnad, pakter och hur man lyckas nå sitt mål, men också om att fly från förlorad kärlek och, slutligen, hitta hem.
Om man tittar på Robinson tror jag den här är intressant. Jag lyssnade den som ljudbok vilket jag tyckte passade bra. Han läser själv in den och har en bra röst att lyssna på. Den är intressant att se hur det går till och lite mer "close-up" hur det är att vara på en öde ö med ett gäng andra deltagare och endast ett antal verktyg till sitt förfogande för att överleva.
Om du som jag älskar tv-programmet Robinson är detta ett måste att läsa/lyssna på! Klas tar med oss bakom kulisserna av programmet och man får mer förståelse hur deltagarna har det. Kul och spännande!
Rekommenderar att lyssna på boken, då det är Klas själv som läser upp den.