Gamen

Olle Lönnaeus
3 utgåvor
Välj utgåva
GamenSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178356454
GamenSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178356461
GamenSvenska - Inbunden
ISBN: 9789178356423
Jag är imponerad av Olle Lönnaeus skickliga sätt att bygga upp spänning och behålla den, jag kunde omöjligt släppa Gamen förrän jag hade läst ut den!

Det är en skrämmande historia som tyvärr känns alltför verklighetsnära, och det märks att författaren har stor kunskap om IS och terrorism. Storyn är listig och genomtänkt, karaktärerna genuina och är lätta att ta till sig.

Det finns inte så mycket mer att säga om Gamen, än: Löp och köp! Det här är högklassig spänning som du helt enkelt inte vill missa
Gamen är en nyutkommen spänningsroman av Olle Lönnaeus, utgiven av Bokfabriken.

Vi möter den f.d SOG- informatören Simon Olsson som återvänt till Sverige efter sitt uppdrag i Syrien. Händelsen i Syrien plågar honom dag som natt men eftersom han lyder under total sekretess kan han inte prata om det annat än med sina tidigare överordnade.

När han tror sig se en man kallad Gamen i Sverige tror de att han lider av post- traumatisk stress och håller på att bli galen eftersom Gamen har rapporterats död.

Simon får ta sig an en otroligt spännande kamp för att skydda landet mot terrordåd, skydda sin syster samt rättfärdiga vännen Ahmeds minne.