Den perfekta bilden

Bok av Anna Alemo
Hur kan alla vara så perfekta hela tiden? Sara förstår verkligen inte. Själv gör hon sitt bästa för att få en enda fin bild på familjens fredagsmys, men det lyckas aldrig. Barnen bråkar och stökar, hunden är ouppfostrad och Markus är inte direkt någon romantiker. Kollegan Maria säger att hon borde sluta med sociala medier - som om det vore ett problem att man kollar Instagram någon gång då och då. Men snart står Sara inför ett uppvaknande som ska förändra hennes tillvaro totalt. Kanske är inte allt så perfekt som det verkar... vem hade kunnat ana det? Anna Alemo är en prisbelönt och hyllad romance- och feelgood-författare, känd för att skapa berättelser som läsaren inte kan lägga ifrån sig.
Jag kan ju verkligen inte vara den enda som känner igen mig i den här novellen. Jakten på den perfekta bilden, ljussättning, rekvisita och glada ungar. Också en av anledningarna till att jag sällan uppdaterar mitt privata instagramkonto. Mysig novell som ger en en tankeställare!
Titel: Den perfekta bilden
Författare: Anna Alemo
Uppläsare: Hanna K. Schmitz
Utgivare: Saga Egmont

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

Handling: Sara lägger all energi och tid på att få till den där perfekta bilden av fredagsmyset som hon ser i alla andras flöde på Instagram. Men hur hon än försöker så blir det bara fel, de andra i familjen snarare stjälper än hjälper så hon kan få visa upp den där perfekta ytan.
Men plötsligt står hon inför faktum att det kanske inte är så perfekt hos alla som det ser ut i sociala medier.

Omdöme:

Så stor igenkänning, för visst har vi väl alla någon gång ändrat, flyttat runt och tagit om det där fotot för att få till den där perfekta bilden som alla andra får till? En kortroman med aktuellt ämne och lika mysig, rolig & härlig som alltid när Anna Alemo skriver!
Enda nackdelen är att den var alldeles för kort & tog slut för snabbt.
Underbar och rolig bok med ett jättebra budskap i slutet! <3 Rekommenderar alla att läsa denna lilla pralin.