Annicka

Användarprofil
Frida Sandberg försöker göra allting rätt med precis allt, men kan man verkligen vara alla till lags utan att tänka på sig själv?
Vilken härlig och jordnära bok.
Jag skrattar högt på flera ställen åt Frida, samtidigt som mitt hjärta ömmar för henne. Hög igenkänningsfaktor gällande motorvägsskyltar och avfarter.!!

Ghettokungen

Bok av Sammy Jeridi
VILKEN BOK!!
Jag dras in i en gangstervärld och det går inte att sluta läsa.
Högt tempo varvat med rå grymhet, känslostormar och nervkittlande spänning.

I mjölnarens spår

Bok av Stina Nilsson Bassell
Den 22-åriga Emma Klasdotter blir bortgift med en dubbelt så gammal man fast hennes far lovat henne något helt annat. Svek, lögner, psykisk misshandel, övergrepp och en kvinnosyn som får mig att rysa. Emmas öde berör mig ända in i hjärtat.

I ljuset dansar skuggor

Bok av Charlotte Bergenwitt
Kriminalassistent Chandi Kapur och hennes kollegor jagar en mördare. Elina är en tjej som har haft det tufft i livet, när Elina och Chandi möts vet inte Chandi vad hon skall tro. Kan Elina förutse morden? Är hon en galning? Är hon mördaren? Vilken spänningsroman, man kan inte tro att det här är en debutroman, så välskriven, spännande och fartfylld. Hoppas på fler böcker om Chandi.

Tidssvävarna

Bok av Anette Junie Holmström
Jag gillar att allt inte är så enkelt för ungdomarna, alla har sina bekymmer att hantera och det gör berättelsen levande.
Bra med korta kapitel, boken blir lättläst.
Det är en blandning av mystik, spänning, glädje och sorg.
Som ungdom älskade jag att läsa Femböckerna, jag tycker det här är en modern version av dom.

Ett snyggt lik

Bok av Peter James
Tänk dig att du blir vittne till ett fasansfullt mord, du gör sin plikt och kontaktar polisen i tron att det är det bästa att göra. När du sedan inser att konsekvenserna av av din handling blir för stora att hantera, hade du då om du kunde välja igen verkligen kontaktat polisen???
Rekommenderar denna bok.

Goda grannar

Bok av Mattias Edvardsson
Den här boken måste ni läsa!!
Vad gör man när nästan alla i villakvarteret har ett lik eller två i garderoben, vad är sanning, vad är lögn bland alla rykten?
Boken har ett virrvarr av lögner, hat, svartsjuka och massa galenskaper.
Ingenting är som man tror.... Vilket slut!!

Nattsångaren

Bok av Johanna Mo
Första delen i Johannas serie -Ölandsbrotten.
Att flytta till sitt barndomshem borde förknippas med glädje, så är det inte för polisen Hanna Dunker. Mottagandet i hembygden blir kyligt, folk förknippar Hanna med det fasansfulla hennes pappa gjort. Hennes första uppdrag blir att lösa ett mord på en 15-årig pojke.
Uppdraget visar sig bli mycket svårare än vad Hanna trott, mamman till pojken är en barndomskamrat Hanna övergav för 16 år sedan. Rekommenderar boken, del 2 kommer 2021.

Kyrkan

Bok av Caroline Engvall
Mycket välskriven bok, spänning, mord, fasansfulla hemligheter, ångest, galningar och mycket mer.
Älskar tempot i boken, det är aldrig en lugn stund och vips så är boken slut.
Ha tid när ni ska läsa, när man börjat går det inte att lägga den ifrån sig.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.