Emma J

Användarprofil

En kvinna som alltid känt glädjen i de böcker ger. Läser det mesta, men skulle nog säga att jag är lite av en periodare så just nu läses mest feelgood, en och annan självhjälpsbok/fakta och kokbok.

Detta är nog ett av mina favorit spel.

Med små brickor som påminner om memory brickor lägger du ut en i taget när det är din tur. Brickorna bildar en karta med mark,vägar och städer. Till din hjälp har du små gubbar som du kan använda för att ta mark,vägar, städer och på så sätt tjäna poäng.
Spelet går ut på att du ska ta/vinna så mycket mark och städer och i slutet räknas poängen.

Man kan ha olika taktiker och ändå vara med och spela och ha kul.

Kärleken väntar

Bok av Philip Bäckmo
Titeln säger väl egentligen allt vad den handlar om. Men tyckte detta var en mycket fin bok med bra och tydlig text och bra råd/tankeställare. Uppdelad som i fem delar med olika kapitel per del. Lätt beskrivet vad varje del/kapitel handlar om så att man kan slå upp och läsa det man känner för när man vill och behöver utan att behöva leta igenom hela boken. Ett stort plus för att den är så fin och att den varken förskönar vardagen eller förmörkar vardagen.
Är skriven på ett lättsamt sätt och tar en tillbaka till alla sina egna minnen av ungdomsåren i skolan.
Karaktärerna i boken är underbara.
Riktigt fin och rolig bok. Även filmen har de fått till bra.

Brevvännerna

Bok av Eli Åhman Owetz
En bok med både svärta och feelgood.
Den har både kärlek, sorg & längtan.
Extra plus att den utspelar sig i Norrtälje där jag själv tillbringat många somrar
En väldigt bra historia om Eleanor Oliphant. En väldigt speciell kvinna. En härlig historia på både bra och konstiga sätt. Anledningen för att den bara får 3 i betyg är nog för att jag hade hört så mycket om den innan. förväntningarna var enorma. Skulle vara väldigt intressant att se filmatiseringen av denna bok.
Boken handlar om ett av syskonen Bridgerton och utspelar sig i England på 1800-talet. Så i boken finner du romatik, historia, kostymer och allt som hör en historisk romantisk bok till.
Vill inte avslöja för mycket, jag slukade boken och ville inte lägga ifrån mig den.
Feelgood & Romantik på hög nivå.
Detta är första delen i familjen Bridgerton och när du har läst denna kommer dubbelt klart vilja läsa hela serien. Den består av 8 böcker varav 4 utgivna på svenska hittills.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.