En liten bok om lycka

Micael Dahlen
"En liten bok om lycka" är en underhållande bok av författaren och Handelsprofessorn Micael Dahlen där han ger tretton tips på hur du kan uppnå lycka i livet. Lycka är ett återkommande ämne i författarens böcker eftersom han forskat på området i flera års tid. Tipsen är konkreta och bygger på vetenskaplig forskning.
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Bokus
149 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 19 frakt
Adlibris
149 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 19 frakt
Book Outlet
181 kr fri frakt
Ginza
149 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 39 frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
139 kr + 59 frakt
Elsa Larsson
Postad på Omnible
4 februari 2020
Betyg 4
En liten bok om lycka av författaren och Handelsprofessorn Micael Dahlen är både underhållande och filosofisk. Lycka är ett återkommande ämne för Dahlen och han belyser det från en intressant vinkel i denna bok. Boken är en berättelse om hur författaren själv hittat sin väg till lycka genom många år av forskning och experiment inom området. Han skriver om sina personliga upplevelser och hur han kommit fram till slutsatserna. Boken ger även intressanta historiska perspektiv på begreppet.

Det bästa med boken är de tretton konkreta tips som ges för att läsaren själv ska kunna uppnå lycka. De handlar om hur vi människor ska kunna trivas bättre med våra liv och helt enkelt må bättre. Micael Dahlen är en mycket välkänd professor, föreläsare och författare. Det som gjort honom så populär är att han vågar vara kontroversiell och sticka ut ur mängden. Denna bok är riktigt intressant, men påminner dock mycket om hans tidigare verk.